Duminică,
07.03.2021
Cer Senin
Acum
1°C

FOTO - STRAND: Un nou accident de tren. Un taxi, lovit pe sine

FOTO - STRAND: Un nou accident de tren. Un taxi, lovit pe sine

ACTUALIZARE - Șoferul taxiului are 24 de ani și, potrivit reprezentanților ISU, a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis. Bărbatul este conștient și va fi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean. Taximetristul nu avea pasageri, în momentul accidentului.

Știrea inițială:

Șoferul unui taxi a fost rănit astăzi în cartierul Ștrand, în timp ce încerca să traverseze, cu mașina, șinele de cale ferată din capătul străzii Dimitrie Cantemir. Un echipaj SMURD intervine pentru acordarea primului ajutor bărbatului.

Este al patrulea accident petrecut în ultimele 3 luni în cartierul Ștrand, pe șinele de cale ferată. Un bărbat a murit săptămâna trecută, călcat de tren. În luna iunie, o femeie în vârstă de 79 de ani a fost lovită mortal de tren, tot în zona cartierului Ștrand. Accidentul de la acea dată a avut loc aproape de strada Maramureșului, la mai puțin de o sută de metri de locul unde, în urmă cu aproximativ o lună, avusese loc un alt accident mortal. Atunci, o altă femeie în vârstă fusese lovită de tren în timp ce mergea să lucreze la grădină.

Vizualizari: 1249

Comentarii

9 comentarii

dave

Acum 5 ani

Băsescu e de vina,zise Ponta!:))
Raspunde

siby

Acum 5 ani

https://www.youtube.com/watch?v=N7ow-Oa-ok0......Pai daca ar fi existat astfel de bariere in Romania indiferent de tipul drumurilor...Dupa 1990 foarte multe bariere automate au fost desfiintate...Oare de ce?
Raspunde

cristea

Acum 5 ani

La aceasta trecere nu ai vizibilitate din cauza vegetatiei.Oare cine ar trebui sa o curate ? Nu cei ce intretin C.F.
Raspunde

hmhm

Acum 5 ani

Chiar nu se poate pune o bariera automata acolo? Se poate inchide automat cand vin trenurile.
Raspunde

solutie civilizata

Acum 5 ani

Toate trecerile de nivel cu calea ferata trebuie prevazute cel putin cu semnale acustice si luminoase. Bariere pui in locurile intens circulate iar acest drum creste in trafic an de an, odata cu dezvoltarea imobiliara din zona. Peste tot in Romania sunt treceri carora le lipsesc semnalele corespunzatoare de avertizare, anume cele acustice si luminoase. Iar pe langa asta vegetatia nu este toaletata iar riscul unor tragedii creste in perioadele favorabile aparitiei cetii. Suntem in Evul Mediu cand vine vorba de eliminarea riscurilor in trafic, iar aici aduc aminte si de cazul Talmaciu unde o trecere de pietoni pusa aiurea o dus la tragedie.
Raspunde

un sibian

Acum 5 ani

de ce ati sters comentariul??? ce n-am spus bine si correct???
Raspunde

un sibian

Acum 5 ani

serios? sa se puna o bariera de aia scumpa acolo, iar intersectiile cu cale ferata, de exemplu pe str Tiglarilor, sau Campului raman cu vechiturile alea penale?
Raspunde

sibian

Acum 5 ani

Era previzibil accidentul. Zona respectiva nu intra in aria de interes a edililor.
Raspunde

pisi rau

Acum 5 ani

Cat de prost poti sa fii sa te loveasca trenul?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus