Miercuri,
01.12.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Vrânceanu a încheiat cu fruntea sus confruntarea cu campionul Canadei: “A făcut un meci extraordinar cu un luptător de UFC”

Vrânceanu a încheiat cu fruntea sus confruntarea cu campionul Canadei: “A făcut un meci extraordinar cu un luptător de UFC”

“Dacul Gerula” Ioan Vrânceanu a disputat, aseară, unul dintre cele mai importante meciuri din cariera sa de MMA. Sportivul antrenat de către Adrian Mihai a pierdut la puncte, în faţa campionului Canadei Josh Hill, la gala RXF de la Galaţi, după o luptă extrem de spectaculoasă, condimentată cu multă adrenalină și suspans.

Luptătorul de la Kudokai Sibiu i-a dat o replică dură unui sportiv cu 11 victorii și o singură înfrângere în MMA-ul profesionist, deși canadianul venea în România ca mare favorit. Josh fiind un luptător care a fost aproape de a semna cu cea mai puternică promoţie de Arte Marţiale Mixte din lume, UFC.

11988211 860920900657931 2422370614438311929 n

Deși multe voci susţineau că brașoveanul nu va reuși să termine pe picioare toate cele trei reprize, “Dacul Gerula” a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai buni luptători de MMA din România.

“Gerula a făcut un meci extraordinar, cu un luptător de nivel UFC”, a declarat Adrian Mihai.

De asemenea, canadianul laudă și el prestaţia lui Ioan Vrânceanu. “Oponentul meu s-a ţinut extrem de bine. Deși am venit cu multe lovituri, nu am reușit să-l pun jos înainte de limită”, a declarat Josh Hill, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Foto: pagina de Facebook Adrian Mihai

 

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus