Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Un primar anunță retragerea. ”Gata, nu mai candidez”

Un primar anunță retragerea. ”Gata, nu mai candidez”

Alegerile din 2012 au fost ultimele pentru un primar care se află la al patrulea mandat. Iancu Beschiu, primarul comunei Jina susține că este decis 100% să nu mai candideze pentru un nou mandat. Motivul: iese la pensie. ”Gata, nu mai candidez. Alegerile trecute au fost și ultimele, ies la pensie”, a declarat pentru Turnul Sfatului, Iancu Beschiu.

Fostul conservator, actual membru ALDE, Iancu Beschiu, s-a declarat dezamăgit și de nivelul salarial al primarilor de comune. ”Poate am merita până la pensie un salariu decent. Eu până acum câteva luni luam 1700 de lei salariu. Sunt ciobani cu salariu mai mare, așa e”, spune primarul, întrebat ce părere are de propunerea legislativă prin caer primarii ar urma să primească un spor la pensie datorită faptului că au un loc de muncă stresant.

Beschiu a anunțat încă de anul trecut că nu va mai candida, însă liderii PC au crezut că l-au determinat să se răzgândească. ”Nu mai merg mai departe. Gata, am îmbătrânit. Ies la pensie. Credeți că în fruntea unei comune precum Jina e ușor? E o comună grea, cu 32.000 de ha suprafață (teritoriul administrativ al municipiului Sibiu măsoară 12.164 de ha – n.r.), vă dați seama. Cred că e una dintre cele mai mari comune din țară, ca suprafață. Numai până ocolești atâta suprafață e imens”, spunea Iancu Beschiu anul trecut.

Pe de altă parte, liderii PNL Sibiu au anunțat că toți primarii partidului și-au manifestat intenția de a mai candida pentru un nou mandat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus