Joi,
05.08.2021
Cer Senin
Acum
18°C

CSU Sibiu, cantonament în Slovacia. Va disputa trei meciuri amicale

CSU Sibiu, cantonament în Slovacia. Va disputa trei meciuri amicale

Echipa antrenată de Dan Fleșeriu, CSU Sibiu, a luat drumul Slovaciei, acolo unde va disputa trei meciuri de verificare, dintre care unul este neoficial: cel contra formaţiei KB Kosice.

Meciul cu KB Kosice se va juca de la ora 19:00, urmând ca mâine să se dispute, la aceeași oră, și prima partida oficială al stagiului din Slovacia. Vineri, baschetbaliștii noștri vor juca în compania echipei din Ungaria, MARSO Nyíregyháza, participantă și ea la turneul din Slovacia.

”Mergem la Kosice pentru a continua să construim relațiile de joc din cadrul echipei. E important ca jucătorii noștri tineri, fără experiență europeană, să ia contact cu mai multe tipuri de echipe, cu diferite filozofii ale jocului de baschet. Cred că aceste meciuri îi vor ajuta să se adapteze mai ușor și mai repede și la campionatul nostru. Suntem la jumătatea presezonului și aceste partide vor fi teste importante care ne vor ajuta să vedem exact unde ne aflăm și ce ajustări trebuie să mai facem”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.
Sibienii se vor întoarce în țară sâmbătă, 12 septembrie 2015, urmând să continue pregătirea pentru competițiile interne. Aceștia vor participa, între 16 și 17 septembrie la Memorialul George Ziguli, în Pitești, iar primul meci oficial pe care CSU Atlassib Sibiu îl va disputa va fi în cadrul Cupei României, pe 22 septembrie 2015, la Sibiu, în compania echipei BC Mureș Tg. Mureș.

Foto: csusibiu.ro

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus