Marţi,
23.07.2024
Partial Noros
Acum
31°C

Acorduri de punk, indie, alternative şi un brunch “au luat cu asalt” parcul Subarini, la Focus Festival

Acorduri de punk, indie, alternative şi un brunch “au luat cu asalt” parcul Subarini, la Focus Festival

Ediţia de anul acesta a Focus Festival a reunit zece trupe ce au adus pe scena din Sibiu un mix de punck, rock, indie, alternative, muzică electronică până la pop melodramatic. De asemenea, pentru prima dată, festivalul s-a desfăşurat într-un altfel de decor şi anume parcul Subarini. ”Focus Festival şi-a găsit, în 2015, o nouă casă — parcul Subarini, un spaţiu mai mult decât potrivit pentru genurile muzicale necomerciale pe care acesta le promovează la fiecare ediţie. Deşi vremea tomnatică a fost oarecum potrivnică, publicul a apreciat seară de seară artiştii care au urcat pe scenă”, afirmă organizatorii într-un comunicat de presă.

În prima zi “au spart gheața” cei de la Yelllow, urmaţi de Xul Zolar, finalul fiind semnat de Şuie Paparude. Sâmbătă, au concertat Harlequin_Jack, The Noise Figures şi The Mono Jacks, pentru ca, în ultima zi de Focus, scenă să aparţină celor de la Anemic Disco, I'm The Trip, Firma şi Robin & The Backstabbers. În fiecare seară, petrecerea a continuat în Faust Cafe und Disko, cu şase DJ care au întreţinut atmosfera până în zori.

În afara concertelor, Focus Festival a venit anul acesta şi cu multe jocuri şi activităţi dedicate celor mici, organizate cu ajutorul celor de la Serious Fun. Duminică, când soarele a ieşit dintre nori, o sută de oameni din public au putut să ia parte la un brunch, alături de trupele care au concertat la festival. Tot în ultima zi a festivalului, cei care au vrut să îşi vândă obiectele nefolositoare de prin casă sau să facă schimburi mai mult sau mai puţin avantajoase au putut lua parte la un flea market.

Sursă foto: www.facebook.com/FocusFestivalSibiu/photos

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Paula Văleanu

de Paula Văleanu

Cultură
Telefon:
0751 057 240

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus