Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

ACTUALIZARE - Fiica şoferiței vinovate de accidentul de pe DN1 are multiple fracturi craniene

ACTUALIZARE - Fiica şoferiței vinovate de accidentul de pe DN1 are multiple fracturi craniene

ACTUALIZARE 18 septembrie - Medicii anunţă că pacienţii care au ajuns aseară la spital, în urma accidentului de pe DN1, din dreptul localităţii Scoreiu, sunt în continuare în stare gravă. Cea mai problematică este starea fetiţei de 6 ani, fiica şoferiţei care se afla la volanul Mercedesului şi care a depăşit pe linie continuă.

Micuţa a ajuns la Urgenţe cu multiple fracturi ale oaselor craniului.  "A fost diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial cu multiple fracturi la nivelul viscerocraniului, contuzii pulmonare, fractura umăr drept. Fetiţa a fost transferată pe secţia ATI la spitalul Luther", spune purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, decebal Todăriţă.

Mama fetiţei, care şi-a pierdut în accident propria mamă şi celălalt copil, un băieţel de 3 luni, este conştientă, dar în stare gravă. Femeia are fractură de mandibulă şi mai multe traumatisme în zona feţei, contuzii toracice şi pulmonare şi fractură bimaleolară dreapta. Bărbatul de 29 de ani din Mureş care se afla la volanul celuilalt autoturism a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial, fractură craniană şi fragmente din oasele craniene deplasate, plagă contuză gravă la nivelul nasului şi contuzie toracică. "Ambii pacienţi prezintă leziuni care se pot complica, nu au ieşit încă din sfera de pericol iar starea lor a necesitat internare în cadrul Secţiei Clinice ATI pentru supraveghere şi tratament de specialitate, investigaţiile urmând să se reia în cursul zilei", mai spun reprezentanţii Spitalului Judeţean.

Un alt bărbat, în vârstă de 32 de ani, care se afla în Opelul lovit de şoferiţa din Mârşa, a suferit o fractură la braţul drept şi o contuzie toracică. Bărbatul este internat în cadrul Secţiei Clinice Ortopedie-Traumatologie.

ACTUALIZARE ora 23.30 - Accidentul de pe DN1 s-a petrecut din cauza şoferiţei de 26 de ani, care a depăşit pe linie dublă continuă, au stabilit poliţiştii. Maşina la volanul căreia se afla tânăra din Mârşa a intrat într-un Opel care circula regulamentar, pe sensul opus de mers.

În urma impactului au murit pe loc mama şoferiţei, în vârstă de 45 de ani şi băieţelul tinerei, care avea doar 3 luni. Fetiţa şoferiţei, în vârstă de 6 ani, se afla şi ea în maşină şi a fost grav rînită în urma accidentului. Bunica celor doi copii se afla pe bancheta din spate, împreună cu micuţii. Ambii copii se aflau în scaunele speciale şi purtau centuri de siguranţă.

Şoferiţa vinovată de accident se află în stare gravă, la Spitalul Județean. Alți doi pasageri din Opelul lovit de aceasta au fost transportați la spital, cu răni destul de grave.

Traficul pe DN1, între Sibiu și Făgăraș, s-a reluat, după mai bine de trei ore.

ACTUALIZARE ora 22.40 - Potrivit ultimelor informaţii obţinute de anchetatorii care se află la locul accidentului, pe Drumul Naţional 1, femeia care conducea Mercedesul şi care a provocat accidentul nu a decedat, ci a fost transportată, în stare gravă, la spital.

În accident au murit, în schimb, copilul ei de 3 luni şi bunica micuţului, în vârstă de 45 de ani.

Femeia de 26 de ani, din Mârşa, a intrat în depăşire neregulamentară şi a lovit un Opel care venea din contrasens.

Traficul este blocat pe DN1, de aproape 3 ore.

Ştirea iniţială:

Un grav accident de circulație blochează Drumul Național 1 și la această oră. Accidentul s-a produs în urma unei depășiri neregulamentare, în zona Scoreiu, iar în urma coliziunii dintre două mașini, o mamă și copilul ei de doar 3 luni au murit pe loc.

Femeia se afla la volanul unui Mercedes și conducea spre Sibiu. A intrat într-o depășire fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un Opel care mergea spre Brașov, pe celălalt sens de mers. Impactul a fost devastator: bebelușul de 3 ani şo o femeie de 45 de ani au murit pe loc. În mașină se afla încă o fetiță de aproximativ 6-7 ani, grav rănită în urma accidentului. Și Opelul este avariat iremediabil. Șoferul a avut nevoie de descarcerare ca să fie scos dintre fiare, iar apoi preluat de echipajele SMURD. Alte două persoane care se aflau în Opel au fost preluate de echipajele de salvare și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe.

Traficul este complet blocat, între Sibiu și Făgăraș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus