Joi,
08.12.2022
Innorat
Acum
3°C

PMP în locul PRM. ”Peremiștii” nu-și mai permit chiria de 156 de lei

PMP în locul PRM. ”Peremiștii” nu-și mai permit chiria de 156 de lei

Consilierii locali vor hotărî la ședința din această săptămână propunerea ca Partidul Mișcarea Populară, organizația Sibiu, să primească un sediu pe strada Arhivelor, la numărul doi. Acolo unde de ani de zile își avea sediul organizația județeană a PRM. ”Am cerut un spațiu de câteva luni și acum ni s-a aprobat cererea. Am înțeles că cei de la PRM nu-și mai permiteau să întrețină sediul și au anunțat primăria că nu vor să păstreze decât spațiul pe care îl mai au pe Bulevardul Victoriei”, a declarat pentru Turnul Sfatului, președintele PMP Sibiu, Simona Popa.

PMP a primit jumătate din sediu, cealaltă jumătate fiind repartizată de către Primăria Sibiu Partidului Poporului Legea Cojocaru, condus la Sibiu de fostul primar Dan Condurat, iar mai apoi unei organizații a păgubiților FNI.

În 2012, pentru o jumătate de sediu se achita o chirie lunară de 156,10 lei către municipalitate.

foto: google maps

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

dac

Acum 7 ani

o sa dispara tot ce tine de romani ...or sa vina parveniti in loc ca niste capusi si noi stam cu mainile in san . in vest este exact pe invers din cauza asta le merge ca in paradis
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus