Luni,
27.09.2021
Cer Senin
Acum
10°C

“Uraganul” Ungur nu i-a dat nicio şansă lui Luncanu, iar Riba şi-a făcut viaţă grea pe final – semifinale Sibiu Open. Românii, campioni la dublu

“Uraganul” Ungur nu i-a dat nicio şansă lui Luncanu, iar Riba şi-a făcut viaţă grea pe final – semifinale Sibiu Open. Românii, campioni la dublu

Sibiu Open 2015 îşi anunţă finaliştii, după rezultatele, de astăzi, din semifinalele turneului sibian.

Petru-Alexandru Luncanu, revelaţia acestui turneu, nu a mai reuşit să evolueze la fel cum a făcut-o în faţa favoriţilor pe care i-a eliminat, rând pe rând, şi a suferit o înfrângere usturătoare în faţa lui Adrian Ungur, scor 1-6, 1-6, în prima semifinală a zilei.

Cea de-a doua semifinală a fost una ceva mai disputată, încheiată însă tot în două seturi. Spaniolul Pere Riba a trecut de slovacul Miljan Zekic, cu scorul de 6-3, 7-5, într-o oră şi 42 de minute. Riba a fost jucătorul care a dictat ritmul partidei, însă relaxarea de pe final era să-l coste pe spaniol. La singura minge de break, Zekic reuşea să-i fure serviciul lui Riba pe finalul setului secund, împingând setul în extra. Din păcate pentru slovac, şi-a pierdut din nou serviciul la 5-5 şi Riba a închis meciul.

Ungur – Riba, finala Sibiu Open 2015

Prin urmare, finala Sibiu Open 2015 va avea loc între Adrian Ungur, locul 226 ATP, şi spaniolul Pere Riba, poziţia 259 mondial. Ultimul act va avea loc, mâine, începând cu ora 15:30, pe arena centrală de la baza Pamira.

Românii, campioni la dublu

Astăzi, s-a desfăşurat şi finala de dublu Sibiu Open 2015. Românii Petru-Alexandru Luncanu şi Victor Crivoi, posesorii unui wild-card, au furnizat surpriza în faţa perechii sârbe formate din Dusan Lajovic şi Ilija Bozoljac, capi de serie numărul 3, pe care a învins-o cu scorul de 6-4, 6-3.

111

Foto: Silvana Armat

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus