Luni,
27.06.2022
Partial Noros
Acum
27°C

TSTV. Clubul Puma a împlinit 8 ani. ”Noi am pornit cu Jackie Chan, acum se vine doar pentru sport”

TSTV. Clubul Puma a împlinit 8 ani. ”Noi am pornit cu Jackie Chan, acum se vine doar pentru sport”

Clubul Sportiv Puma Sibiu a împlinit la începutul lunii opt ani de activitate, iar unul din cei trei fondatori, Ciprian Banea, a vorbit la Turnul Sfatului TV despre experiența de până acum. ”Noi am pornit cu taekwondoo plecând de la filmele de la televizor. Atunci erau filmele cu Van Damme, cu Jackie Chan, dar acum nu cred că mai au legătură. Atunci era un misticism legat de artele marțiale, era altceva. Acum cred că părinții îi îndrumă pe copii spre sport. Facem chestionare prin care îi întrebăm de ce au venit la noi în club și de regulă răspunsurile sunt să facă mișcare, să fie sănătoși să facă sport„, spune Ciprian Banea.

Pentru cei care vor să facă o performanță în taekwondo, el are și un anunț important: ”Se poate trăi din taekwondo”. Însă acum la Clubul Sportiv Puma Sibiu se poate face și schi, baschet și snowboard.

Emisiunea poate fi vizionată aici:

https://youtu.be/3Wqy7EQCjcg

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus