Duminică,
17.10.2021
Innorat
Acum
10°C

Comunicat CJ: ”depășiri de estimări, cel mai mare festival din Europa, Aeroportul și-a îndeplinit obiectivele”

Comunicat CJ: ”depășiri de estimări, cel mai mare festival din Europa, Aeroportul și-a îndeplinit obiectivele”

Toate instituțiile din subordinea Consiliului Județean Sibiu și-au îndeplinit în mod conștiincios obiectivele, ba mai mult, unele au depășit estimările, iar altele au atins cotele maxime din Europa. Asta este concluzia comunicatului emis de reprezentanții CJ, comunicat redactat – după cum susțin autoritățile județene – după ce toți șefii de instituții subordonate și-au prezentat rapoartele de activitate în fața lui Ioan Cindrea, președintele CJ Sibiu. ”Aceste întâlniri au loc trimestrial, iar scopul lor este eficientizarea activității tuturor instituțiilor județene. Pe lângă rapoartele de activitate, scopul principal este prezentarea și discutarea problemelor ce apar, pentru a fi rezolvate cât mai repede și cât mai eficient”, susțin reprezentanții autorităților

”Cel mai mare și mai bun din Europa”

Despre instituțiile de cultură subordonate Consiliului Județean, mesajul venit dinspre CJ Sibiu conține primele depășiri de plan, referitor la evenimentele incluse pe agenda culturală a județului. ”Numărul spectatorilor care au venit la acțiunile culturale a depășit estimările de la începutul anului, iar instituțiile s-au făcut remarcate prin multitudinea de evenimentele organizate”, se arată în comunicat. Referitor la Festivalul Internațional de Poezie, un eveniment de nișă, cu reale aprecieri, cei de la CJ susțin chiar că este ”cel mai cel”. ”Festivalul Internațional de Poezie de la Biblioteca ASTRA a avut recenzii internaționale foarte bune, fiind cotat ca cel mai mare și cel mai bun din Europa”, redau reprezentanții CJ. Care arată că Ioan Cindrea le-a transmis și să fie atenți la faptul că vine sezonul rece. ”Ne bucurăm că ați reușit să atingeți obiectivele propuse pentru cele 9 luni ale anului. Cultura este cea mai activă zonă, vă mulțumesc pentru că țineți stindardul ridicat. Pe lângă aceste lucruri însă trebuie să fim și practici și să vă atrag atenția asupra faptului că vremea se răcește și trebuie să vă pregătiți de iarnă. Faceți încă de pe acum verificările necesare la sistemele de încălzire, pentru a fi siguri că atunci când e nevoie să le porniți totul va fi funcțional”, citează reprezentanții CJ din Ioan Cindrea (foto).

Obiective îndeplinite 100%

Despre Aeroportul Internațional Sibiu, instituția care a beneficiat de cele mai mari investiții publice locale în ultimii 25 de ani, reprezentanții CJ Sibiu susțin că ”obiectivele economice au fost îndeplinite 100%, urmând ca în perioada următoare să continue discuțiile cu companiile aeriene pentru introducerea de curse spre destinații noi”. Despre Salvamont remarcile privesc faptul că a avut ”una dintre cele mai aglomerate perioade”, cu un număr dublu de accidente față de medie (45 față de 20), iar referitor la Direcția Județeană de Evidență a Persoanei este amintit faptul că ”face demersuri pentru înregistrarea băieșilor din Poiana Sibiului și Jina”. „În ceea ce privește deszăpezirea, vreau să se facă prin forțe proprii, adică prin SC Drumuri și Poduri care poate presta această activitate. De aceea, vă rog să faceți stocurile necesare, să achiziționați ce mai aveți nevoie și să fiți pregătiți atunci când va ninge. Cât despre Aeroport, mă bucur că aveți în vedere curse noi, și continuați demersurile pentru introducerea curselor spre Spania, Italia, Franța și neapărat spre București”, este concluzia lui Ioan Cindrea, publicată în urma întâlnirilor cu reprezentanții instituțiilor mai sus amintite. Aceleași îndepliniri de planuri au fost constatate și în cazul spitalelor, școlilor speciale și unităților de asistență socială din județ, subordonate CJ Sibiu.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

mircea

Acum 6 ani

singurul esec este ca cindrea nu a ajuns la puscarie cel mai mare regret al sibienilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus