Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

William Paul a găsit “cheia meciului” cu Steaua: “Au jucători foarte buni individual”

William Paul a găsit “cheia meciului” cu Steaua: “Au jucători foarte buni individual”

CSU Sibiu dispută, mâine, unul dintre cele mai dificile meciuri din acest sezon.

“Galben-albaștrii” primesc vizita Stelei CSM Eximbank, în primul meci de pe teren propriu din actuala stagiune de Liga Naţională de Baschet masculin. Pivotul lui CSU, William Paul este conștient de forţa individuală a trupei antrenate de Hristu Șapera și crede că recuperările vor fi “cheia meciului”.

Echipa noastra este pregătită. Ne-am antrenat bine și am început să jucăm tot mai bine ca echipă. Suntem pregătiți și abia așteptăm să luptăm. Eu, personal, cred că, fiind la începutul sezonului, și cei de la Steaua, ca și noi, încearcă să își dea seama de jocul fiecăruia. Au jucători foarte buni individual. Ceea ce trebuie să facem noi este să îi împiedicăm să joace ca o echipă și să muncim pe parte de recuperări. Asta este cheia meciului, recuperările. Pe fani îi invit la meci, să vină să facă multă gălăgie. Vom lupta, pentru voi, până în ultimul minut, pentru a câștiga!”, a spus William Paul.

În ceea ce-l privește pe Dan Fleșeriu, acesta precizează că echipa sa are toate șansele să scoată un rezultat bun, dacă va reuși să le anihileze jocul individual al jucătorilor cu renume din echipa Stelei.

Încercăm să facem un joc cât mai bun, mai spectaculos și cât mai eficient. Să sperăm că ne vom descurca mai bine acum decât în meciul de la turneul amical (n.r. Turneul Elemer Tordai). Steaua are jucători foarte buni, vor participa în EuroCup, o competiție extrem de puternică. Evident că ne facem probleme legat de cum vom reuși să ținem, individual, pe fiecare dintre acești jucători sau dacă vom reuși să le oprim jocul de echipă. Dacă măcar unul dintre aceste două obiective îl atingem, cred că avem și noi șansele noastre. Avem ceva probleme cu accidentările, dar sper ca până la ora meciului totul va fi în regulă și vor putea juca toți. Mă așteptam, încă de la meciul de la Timișoara, ca jucătorii noștri să joace mai bine, dar a fost primul meci. Emoțiile care au fost acolo nu vor mai fi acum, deși e primul meci oficial acasă, din campionat, dar  sper să îi văd pe jucători mult mai liberi, mai pozitivi în tot ceea ce fac și să joace cu viteză mai mare. Fanii sper să vină să ne ajute, să umple sala, să ne susțină îndiferent cât va fi scorul și să îi încurajeze pe băieți. Mai ales pentru americani, suportul fanilor îi determină să depună mai mult efort și mai multă energie în joc și chiar s-ar putea să ne ajute să câștigăm” a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.

Pentru suporterii care vor fi în Sala “Transilvania”, CSU Sibiu și Decathlon organizează, în pauza meciului, un concurs de aruncări la coș. Câștigătorii vor putea pleca acasă  cu o minge de baschet cu autografele jucătorilor, produse de la decathlon sau bilete gratuite de intrare pentru următoare partidă de pe teren propriu pe care CSU Atlassib Sibiu o va disputa, peste două etape, cu BC Mureș, Tg.Mureș.

Foto: csusibiu.ro

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus