Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
7°C

E.On Gaz a primit aviz pentru a lucra pe trei străzi din Sibiu

E.On Gaz a primit aviz pentru a lucra pe trei străzi din Sibiu

21 octombrie este data la care muncitorii angajați de E.On Gaz ar trebui să finalizeze lucrările de intervenție la rețelele de gaz de pe trei străzi din Sibiu, informează reprezentanții administrației locale: Ana Ipătescu, Gării și Autogării. Pe niciuna din străzi, însă, traficul nu va fi închis. ”Comisia de Circulație a aprobat efectuarea unor lucrări de modernizare a rețelelor de gaz pe alte trei străzi. Pe străzile Ana Ipătescu și Gării se vor efectua cuplări ale noii rețele în perioada 7 – 21 octombrie, acțiunea urmând să se desfășoare în condiții de trafic. Pe strada Autogării au fost de asemenea aprobate lucrări la rețeaua de gaz, dar acestea au fost limitate la trotuare, constructorul având obligația de a reface complet trotuarul”, se arată într-o informare a administrației locale.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus