Vineri,
23.10.2020
Cer Senin
Acum
15°C

După box şi MMA, luptă şi în kickboxing. Cunoscutul pugilist Sorin "Pantera" Tănăsie debutează în gala de la Sibiu

12 Octombrie 2015 23:03

După box şi MMA, luptă şi în kickboxing. Cunoscutul pugilist Sorin

Craioveanul Sorin "Pantera" Tănăsie este unul dintre numele sonore ale galei de kickboxing ce va avea loc pe 16 octombrie, în Sala „Transilvania”, la Sibiu.

După o carieră în box, „Pantera” Tănăsie decide să intre şi în ringul de kickboxing, în cadrul galei ACB KB3 Grand Prix Final.

Sorin “Pantera” Tănăsie a mai debutat, la începutul lui 2014, şi în MMA. “La MMA mi s-a părut mult mai dificil, în schimb în K1 cunoştinţele mele pe braţe mă avantajează foarte mult şi sper să am un debut cu dreptul”, a susţinut sportivul, la conferinţa de presă premergătoare galei.

Fost campion mondial de juniori, considerat la un moment dat un mare talent al boxului românesc, Sorin Tănăsie se va lupta cu maghiarul Aron Szilagyi. Adversarul lui Tănăsie a mai luptat în România în octombrie 2014, la Botoşani, în gala de MMA RXF 13, unde l-a învins prin ghilotină, în runda a treia, pe băcăuanul Florin Lupu. Szilagyi, 19 ani, este practicant de kickboxing, MMA şi box. Tănăsie a decis să încerce experienţe şi  în alte zone din lumea sporturilor de contact, în situaţia în care numărul galelor de box profesionist organizate în România, în ultimii ani, a scăzut foarte mult.

Gala internaţională de kickboxing de la Sibiu, în care va lupta Sorin "Pantera" Tănăsie, este alcatuită din 11 meciuri, iar în capul de afiş se vor întâlni olandezul Albert Kraus şi unul dintre cei mai populari luptători români, bucureşteanul Marius Tiţă.

Vor mai urca în ring, printre alţii, ieşeanul Sebastian Ciobanu supranumit "Fiul lui Dracula", greul brazilian Jhonata Diniz, învins de Daniel Ghiţă la decizie, în 2012, în circuitul Glory, clujeanul Dorin Stan şi boxerul timişorean Cosmin Joltea. Evenimentul va fi televizat in direct de Eurosport si Sport.ro.

Evenimentul este organizat de RXF Promotion, în colaborare cu SuperPro Team.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi în Sibiu la următoarele locaţii: Shopping City Sibiu, Centrul Aria, Play Off, MAI Lounge, Supporter, Pub Arena.

 

 

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus