Luni,
05.12.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Pinocchio revine, la cererea publicului, pe scena de la Sibiu

Pinocchio revine, la cererea publicului, pe scena de la Sibiu

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă, la cererea publicului, o nouă reprezentație a spectacolului „Pinocchio” în regia lui Lilly Krauss Kalmar. „Programat inițial doar pentru ziua de sâmbătă, 24 octombrie, la ora 18:00, Pinocchio se dovedește a fi în continuare unul dintre cele mai apreciate spectacole ale Teatrului pentru Copii din Sibiu, locurile disponibile în sala de la etaj a teatrului fiind epuizate încă de marți, 20 octombrie. Astfel, la solicitarea publicului, spectacolul „Pinocchio” se va juca și duminică, 25 octombrie, de la ora 11:00”, spun reprezentanții teatrului.

Autorul fermecătoarei cărţi pentru copii „Le avventure di Pinocchio” („Aventurile lui Pinocchio”) este Carlo Collodi, scriitor şi jurnalist italian. Cunoaştem cu toţii povestea marionetei lui Geppetto care a prins viaţă şi peripeţiile prin care a trecut până a înţeles că trebuie să fie un băieţel cuminte. Pentru toate faptele rele a fost pedepsit, iar pentru cele bune a primit răsplata meritată. Povestea este completată și de greieraşul care i-a fost tot timpul un bun sfătuitor, o adevărată „a doua conştiinţă”, care veghează mereu și asupra copiilor, îndemnându-i să fie buni şi ascultători. Acesta este mesajul principal transmis și prin spectacolul Teatrului Gong, pus în scenă încă din anul 2000, în regia semnată de Lilly Krauss-Kalmár și scenografia de Anca Dumitru Chirulescu, pe muzică compusă de Petre Manzur. Din distribuția spectacolului fac parte Jenö Major, Angela Páskuy, Monica Baldea, Claudia Stühler, Adrian Prohaska, Daniela Dragomir, Nicolae Suciu, Gabriela Mitrea și Andrei Hansel. Spectacolul va avea loc duminică, 25 octombrie 2015, de la ora 11:00. Spectacolul are o durată de aproximativ 60 de minute, iar intrarea publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%. Accesul în sala teatrului este permis cu 30 de minute înainte de ora de începere a spectacolului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus