Vineri,
30.09.2022
Partial Noros
Acum
9°C

Un vicepremier, un președinte, un partid… "Peste tot sunt gropi!"

Un vicepremier, un președinte, un partid…

 

Victor Ponta, cu Gabriel Oprea în dreapta şi Liviu Dragnea în spate sunt dovada maximă de cinism şi complicitate respingătoare! Afirmația îi aparține copreședintelui PNL Sibiu, Raluca Turcan și se referă la incidentul din cadrul coloanei oficiale a vicepremierului Gabriel Oprea. În seara zilei de miercuri, un polițist din coloana vicepremierului Oprea, care era pe motocicletă, a decedat după ce a căzut în București, într-o groapă nesemnalizată. ”«Peste tot sunt gropi!» afirma astăzi Victor Ponta. Poate după câteva luni de guvernare, aceasta ar părea o remarcă nevinovată sau chiar ticluită politic. După aproape 4 ani de guvernare ea ascunde un maxim cinism, venit din partea unui om aflat în complicități politice care-i dau siguranța: un vicepremier pe care se bazează, sub clamatul "interes national", şi despre care ascunde în ce condiții beneficiază de coloană oficială de când ocupă funcția de vicepremier; un președinte PSD căruia i-a pus mandatul de premier în brațe, dar despre care știe că-i va ţine spatele după ce i-a acordat 750 de milioane lei pentru pușculița de la Ministerul Dezvoltării Regionale, bani care vor fi folosiţi în mod abuziv şi politizat de către PSD; un partid, PSD, care în teritoriu este mai nereformat şi mai pătat decât cele două modele de la vârf, dar căruia nu i se poate cere ceea ce la vârf nu se aplică”, declarat Raluca Turcan într-un comunicat de presă.

Raluca Turcan solicită de asemenea președintelui PSD Liviu Dragnea să rezolve în partid cazuri precum cel de la Sibiu unde, în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean se află domnul Ioan Cindrea, care este și preşedinte PSD, condamnat definitiv, iar în funcția de preşedinte executiv al PSD se află tot o persoana condamnată cu suspendare. ”De asemenea, PNL îi solicit d-lui Liviu Dragnea să folosească, prin demitere, mandatul încredințat de Victor Ponta şi să urmărească desfășurarea unei anchete serioase cu privire la coloana oficială de care beneficiază vicepremierul”, se mai arată în comunicat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

alzara

Acum 6 ani

Cat de fals suna in gura ta adevarul . Raluca !
Raspunde

alzara

Acum 6 ani

In timpulacesta proaspat intors din exil T B a rostit un magistral discurs la XV - lea Congres .
Raspunde

vorbe goale

Acum 6 ani

vorbe goale
Raspunde

Misu

Acum 6 ani

Da-mi Doamne minte sa nu votez vre-o data cu aceasta individa..
Raspunde

Zorro

Acum 6 ani

Se vede ca incepe campania electorala. Vorbeste mult, nu zice nimic, iar fapte nimic. Ma gindesc cum arata duduia asta nefardata-muma padurii, cel care se trezeste dimineata linga ea, sa aiba grija sa nu faca infarct. Urita femeie, insa stie sa se imbrace chiar si fara consilieri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus