Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
3°C

TSTV. Ioan Tămâian: ”Sibiu – Pitești e o poveste”

TSTV. Ioan Tămâian: ”Sibiu – Pitești e o poveste”

Deputatul PNL Ioan Tămâian susține că procurorii ar fi trebuit să se sesizeze în cazul problemelor de pe lotul trei de autostradă, Săliște – Cunța. Tămâian nu exclude nici posibilitatea ca vina pentru lucrarea prost făcută să o poarte și furturile de materiale. ”E posibil. Nu am o certitudine în această direcție, dar lumea vorbește că acolo unde o astfel de lucrare nu este făcută cu bază bună, cu structură bună, s-ar putea să se fi sustras din materiale, de exemplu. E posibil orice și avem multe exemple în spate. (…) AutostradaSibiu – Pitești e o poveste, nici măcar studiu de fezabilitate nu există. S-au cheltuit deja zeci de milioane de euro pe această lucrare. Ce pot să spun e că lucrurile nu merg bine. Parlamentul nu ar trebui să se ocupe de aceste probleme, să facă aceste comisii speciale. Nu cred că ar trebui să se ajungă ca legislativul să rezolve această problemă. Parchetul ar trebui să se autosesizeze”, a spus Tămâian.

Liberalul locuiește în Șelimbăr, are acolo dezvoltate afacerile familiei, însă susține că nu va candida niciodată pentru postul de primar al localității. ”A fi primarul unei comune, ai responsabilități și dacă ești corect, faci treabă și într-o comună mică și într-o comună mare. Dacă ai caracter. Dacă nu ai caracter, atunci problema e în altă parte. Menirea mea nu e să fiu primar, deși respect foarte mult faptul să-ți pui la dispoziția cetățenilor puterea ta de muncă. Nu-mi doresc acest lucru, clar. Îmi doresc ca și în Șelimbăr și în altă parte, primarii să-și facă treaba și atunci lucrurile vor merge înspre bine. Avem variante pentru Șelimbăr, vom vedea ce se va întâmpla”, a mai spus Tămâian.

Întreaga emisiune o puteți vedea aici:

https://youtu.be/2wpUtCE9cGw

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

un sibian

Acum 8 ani

exact cum este si d-nul Tămâian...tot o poveste!!!
Raspunde

anonim

Acum 8 ani

din cate stiu a candidat deja pentru Primaria Selimbar dar nu a avut succes si acum sustine ca nu ar vrea.
Raspunde

Solomon

Acum 8 ani

Vorbiti serios,domnule Tamaian?Daca ati vrut sa fie o mostra de umor negru,ati reusit!Daca nu,imi pare rau de Dvs.!Va rog sa-mi spuneti o singura lucrare de asemenea anvergura,din bani publici,din care nu s-a furat din greu!Va multumesc!
Raspunde

...

Acum 8 ani

Domnu' si-a castigat scaunul din partea USL. parca. Nu uitam chiar toti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus