Luni,
21.09.2020
Innorat
Acum
10°C

Adrian Despot în fața studenților sibieni: Mi-a fost greu să vin astăzi aici, sunt încă foarte afectat… foto/video

03 Noiembrie 2015 17:12

Adrian Despot în fața studenților sibieni: Mi-a fost greu să vin astăzi aici, sunt încă foarte afectat… foto/video

Solistul trupei Vița de Vie s-a ținut de cuvânt și a venit marți la Sibiu pentru a le vorbi studenților de la Universitatea ”Lucian Blaga” despre succes și viață.

Cum era de așteptat, Adrian Despot a explicat și tragedia prin care a trecut acum trei zile, fiind prezent la clubul Colectiv, unde 32 de oameni au murit și alți peste o sută au fost răniți.

"Am uitat să-i mulțumesc soției mele pentru că este aici, cu mine. Înseamnă foarte mult pentru mine. Asta vă spuneam, că am nevoie în momentul de față de prieteni, de familie și am nevoie de... am nevoie de oameni care empatizează cu mine, de oameni care suferă împreună cu mine și de oameni care vor să schimbe lucrurile. Trebuie să mai spun că vizavi de lipsa mea de declarații în spațiul public, pentru evenimentul de la Colectiv, se datorează nu știu unui fapt simplu, dacă vreți. Mi-am făcut datoria civică, am fost la Poliție, am fost audiat și am depus mărturia mea. Și, din punctul meu de vedere, tot ce ține de spațiul public și de declarațiile mele pentru acel eveniment s-a încheiat acolo. Există, bineînțeles, întrebarea OK, partea civică ți-ai făcut-o? Dar partea morală? Partea morală... Asta-i o întrebare care vine din presă. Partea morală, față de oameni nu trebuie să ți-o faci? Ei vor să afle ce-a fost acolo. Și... asta mă face să zâmbesc puțin amar, pentru că mi se pare foarte neportivit ca presa, mass-media să folosească cuvântul «morală». Am impresia că este un termen care a dispărut de ceva vreme din acest domeniu", a spus Despot.

adrian despot (9)

Cântărețul a mai mărturisit că nu este cu nimic mai bun, mai înalt sau mai frumos decât ceilalți care s-au aflat în club la momentul tragediei, însă a fost doar norocos. Foarte norocos.

https://youtu.be/i1reax6e9F0

adrian despot (4) adrian despot (1)

Adrian Despot le-a destăinuit studenților că cea mai bună terapie după tragicul eveniment este să stea alături de cei doi copii ai săi. ”Mi s-au recomandat terapii după evenimentele astea tragice care s-au întâmplat. Dar cea mai bunăterapie este să stai cu copiii mei. Eu vreau să stau numai cu ei ”, a spus artistul. Adrian Despot are doi copii, Toma de 11 ani și Maia de 9 ani. Au venit și ei, alături de părinți la Sibiu.

adrian despot (21) adrian despot (15) adrian despot (19) adrian despot (10)

”Nu sunt cu nimic mai bun decât voi”

Cât privește motivul pentru care a venit la Sibiu, Adrian Despot a arătat că este un om norocos pentru că face ceea ce-i place.

 

”Sunt un om norocos, nu sunt cu nimic mai bun decât voi. Am fost norocos să fac ceea ce-mi place. Nu simt că muncesc şi nu m-am apucat de muzică pentru bani. Adevăratul succes e acela pe care ţi-l clădeşti tu cu tine, prin forţe proprii şi chiar cu eşecuri. E important să va întrebaţi dacă va doriţi cu adevat succesul. Trebuie să aveţi o balanţă cât mai egală în tot ceea ce faceţi în viaţă”, a spus cântărețul.

adrian despot (8)

”Tot ce vedem în jur e fake”

Solitul Viței de Vie a explicat studenților ULBS și cum vede el succesul în carieră.

”Nu sunt un speaker, sunt un cântăreţ şi mă exprim mai bine prin linii melodice. Lumea mea s-a schimbat destul de mult zilele astea şi e destul de greu să vorbim despre succes când tot ce vedem în jurul nostru e fake. Ce înseamnă pentru voi succesul? Vreau să aflu de la voi această definiţie. Eu nu mi-am dorit niciodată succesul, dar s-a întâmplat… mama m-a îndreptat spre artă şi pe clasa a cincea mi-a spus că dacă vreau să mă placă fetele să încep să cant la chitară. M-am apucat de chitară clasică şi după ce am studiat Bach mi-am dat seama că fetele nu au nicio treaba cu Bach, dar nici eu”

adrian despot (22) adrian despot (18) adrian despot (17) adrian despot (16) adrian despot (13) adrian despot (12) adrian despot (11) adrian despot (7) adrian despot (6) adrian despot (5) adrian despot (2) adrian despot (3)

foto/video Silvana Armat

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Alduts Sherdley

Acum 4 ani

Omul meu de suflet.
Raspunde

dana

Acum 4 ani

Bravo Adi Despot, esti un exemplu
Raspunde

dispecer de zi

Acum 4 ani

Nici nu ma asteptam la altceva din parte lui. Este un exemplu pentru noi toti.
Raspunde

Sergiu ghent

Acum 4 ani

Fără ca să îl ridic in slăvi pe Adi, dar de oameni ca și el are nevoie clasă politică... O mâna de oameni ca și el ar putea recladii din temelie țărișoara noastra mult iubită! Parerea mea...
Raspunde

Diana

Acum 4 ani

Normal,sincer,lucid...OM
Raspunde

Teo

Acum 4 ani

"eu am ales sa fiu ateu Dumnezeu e in toate, e-n mine atuncea cine-i Dumnezeu e un tot antidot impotriva muritorilor care fac bot fiindca mai mult nu pot" - Adrian Despot - Punk 4 life
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus