Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

A urcat băut la volan și a rănit grav o tânără de 24 de ani 

A urcat băut la volan și a rănit grav o tânără de 24 de ani 

Ieri, în jurul orei 17:30, un conducător auto în vârstă de 44 de ani, din localitatea Petiş, în timp ce conducea autoturismul  pe drumul comunal a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 31 de ani, din Şeica Mare.

Impactul dintre cele două autovehicule a dus la răsturnarea pe partea carosabilă a autoutilitarei şi la rănirea pasagerilor, o tânără de 24 de ani din judeţul Hunedoara, care a fost rănită grav și un sibian de 23 de ani, rănit uşor.

La testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto care a provocat accidentul, s-a constatat că bărbatul consumase alcool înainte de a se urca la volan, concentraţia de alcool în aerul expirat fiind de 0,28%.

Poliţiştii desfăşoară cercetări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus