Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu caută voluntari pentru anul viitor

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu caută voluntari pentru anul viitor

Cei care își doresc să facă parte ca voluntari în cadrul FITS trebuie să știe că prima etapă a înscrierilor pentru Programul de Voluntariat din acest an va avea loc în perioada 11 noiembrie 2015 - 11 ianuarie 2016. Noutatea este că în acest an înscrierile la Programul de Voluntariat se pot face exclusiv online. Serviciul de voluntariat al FITS este conceput pentru a oferi training şi o multitudine de avantaje specifice acţiunilor de voluntariat, spun reprezentanții insituției. În 2012, Programul de Voluntariat a lansat platforma Europe-Asia Education Arch, reprezentând un proiect de cooperare cu ţările din Asia (Coreea, Japonia, China) în domeniul educaţiei non-formale şi formale prin intermediul voluntariatului şi stagiilor de practică în artele spectacolului pentru tinerii profesionişti, studenţi şi absolvenţi, cu accent pe dezvoltarea abilităţilor organizatorice privind evenimentele culturale. „Acest program, prin educație non-formală, oferă tututor șansa de a-și perfecționa abilitățile personale și profesionale, cu un accent deosebit pe colaborarea și ajutarea reciprocă între membrii comunității sibiene și participanții din alte zone ale țării sau lumii. Această școală reprezintă singurul spațiu în care procesul de pregătire durează între trei-patru luni, voluntarii fiind chemați la interviuri din timp, atent selecționați și pregătiți pentru festival”, spune Lavinia Alexe, coordonatorul proiectului. Ediția a-XXIII-a a festivalului va avea loc în perioada 10-19 iunie 2016, iar cei interesaţi să participe la interviurile pentru voluntariat sunt rugaţi să aplice completând formularul existent pe site-ul oficial al Programului de Voluntariat, www.proiect1200.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1119

Comentarii

1 comentarii

Eren

Acum 8 ani

I am student of Lucian Blaga University. I want to be tend of theatre, but i dont know where i will start from.. I would like to be pleasured any part of this amazing theatre festival. Thank you very much.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus