Luni,
20.05.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Orchestra Filarmonicii Sibiu s-a întors de la Timișoara

Orchestra Filarmonicii Sibiu s-a întors de la Timișoara

După ce a participat la ediția aniversară a festivalului cu un concert vocal-simfonic lafestivalul „Timișoara Muzicală”, orchestra sibiană s-a întors în Sibiu. Concertul artiştilor sibieni a fost unul de succes, iar sub conducerea dirijorului Gabriel Bebeşelea și alături de soliştii Remus Alăzăroae (tenor) şi Gelu Dobrea (bas), membrii orchestrei sibiene au prezentat publicului un program special ce a cuprins “Uvertura în sol minor, WAB98” de Anton Bruckner şi “Messa di Gloria” de Giacomo Puccini. Evenimentul a avut loc vineri, 6 noiembrie 2015 şi a fost prezentat în cadrul ediţiei a XL-a a festivalului, fiind prima participare a orchestrei sibiene în cadrul acestui proiect. Incinta Domului Romano-Catolic s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru iubitorii de muzică clasică, spun reprezentanții instituției. Următorul concert simfonic al orchestrei Filarmonicii de Stat Sibiu va avea loc joi, 12 noiembrie 2015 şi va avea în program lucrări semnate Ludwig van Beethoven, Oskar Böhme şi Serghei Rahmaninov. Concertul îi are invitaţi pe Răzvan Dragnea (pian) şi Medve Sándor (trompetă), iar la pupitrul dirijoral se va afla Theo Wolters (Olanda). Biletele au fost puse în vânzare la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu şi pot fi procurate de luni până joi între orele 12-16. Preţul unui bilet este de 16 şi 20 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50%. Mai multe informaţii puteţi afla pe site-ul www.filarmonicasibiu.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus