Luni,
22.07.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Republicanul Jeb Bush supraviețuiește dezbaterilor pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale

Republicanul Jeb Bush supraviețuiește dezbaterilor pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale

Cea de a patra dezbaterea republică desfășurată cu scopul căutării unui candidat prezidențial pentru 2016 a fost caracterizaăt printr-un flux constant de atacuri împotriva candidatului principal Donald Trump și a senatorilor anunțați pentru cursă Rubio din Florida și Ted Cruz din Texas.

Dar candidatul cel mai câștigat după întâlnirea de două ore din interiorul Teatrului Milwaukee a fost Bush, fostul guvernator de Florida, care a fost surclasat în cele trei dezbateri anterioare și a suferit o eroziune de sprijin din partea alegătorilor republicani și scădere în donații financiare.

Trump, un om de afaceri miliardar, care a condus în sondajele de opinie în cursa republicanilor i-a dat dreptate lui Bush, când a spus că este de acord cu el, în privința faptului că președintele rus Vladimir Putin "vrea să meargă și să se lupte cu ISIS", în Siria și Irak.

Bush, care în mare parte a fost orientat spre a-și ataca rivalii a obținut o poziție bună.

"Nu vom fi polițiștii lumii, dar la naiba, trebuie să fim lider mondial", a spus Bush, spunând că Putin și politicile sale în Siria au fost "ca un joc de masă. E ca și cum joci Monopoly sau ceva. Asta nu e modul în care funcționează lumea reală".

"Imaginea lui Jeb Bush a fost mult îmbunătățită. La un nivel minim, aceasta îi cumpără mai mult timp pentru a se redresa și a încerca să avanseze", a declarat Fergus Cullen, fost președinte al Partidului Republican Hampshire New.

Este un moment critic în cursa pentru nominalizarea republicană, cu neurochirurgul pensionar Ben Carson și Trump care luptă să dețină locurile fruntașe în sondaje și Rubio care încearcă să obțină o performanță notabilă în următoarea dezbatere.

Sursă: Reuters

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus