Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Se deschide sezonul la ”balurile bobocilor”. Anul acesta sunt tematice sau în rime

Se deschide sezonul la ”balurile bobocilor”. Anul acesta sunt tematice sau în rime

Licee și facultăți, toate se pregătesc zilele acestea pentru distracție. Cu probe care mai de care mai amuzante sau din contră, de cultura generală, balul bobocilor este cel mai bun prilej de a se obișnui cu noul lor statut de elevi sau studenți. Liceul Național „Octavian Goga” propune o incursiune în timp și o plimbare cu expresul „Time Machine”. „Va reamintim că expresul nostru va străbate perioade importante prin care omenirea a trecut de-a lungul timpului. Nu uitaţi să vă achiziţionaţi bilet (20 lei). Naşul nu va accepta mită”, așa sună anunțul de prezentare pentru Balul bobocilor. Evenimentul va avea loc miercuri, 11 noiembrie, de la ora 18:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor. Probe de cultură generală și de talent vor avea de înfruntat bobocii de la Goga, iar ca momente artistice, vor fi prezentate dansuri populare și un joc de lumini, spun organizatorii. Colegiul Agricol mizează pe o tematică în care eroii sunt aduși în prim plan. Pe ideea ca „în fiecare dintre noi se află un erou”. Balul va avea loc la Casa Armatei, miercuri, 11 noiembrie, de la ora 18:00.

Balurile studenților

La mai bine de o lună de la începerea cursurilor, „bobocii” se pregătesc pentru o nouă provocare, balul. Astfel unele dintre facultăți sunt în toiul pregătirilor. Facultatea de Litere și Arte organizează balul într-o tematică nouă, Heaven vs Hell!! Pe 23 noiembrie aceștia vă așteaptă în Oldies Pub, începând cu ora 20:00, acolo unde vă așteaptă cu multe surprize și invitați speciali. Inginerii își întâmpină și ei noii colegi cu un bal. Și pentru că „Bobocii sunt si vor fi mereu o sursa de energie si viata, dar la fel ca orice "copii" au nevoie de sustinere si incurajare”, după cum spun chiar ei, pe 17 noiembrie va asteaptă tot la Casa de Cultura a Sindicatelor, de la ora 18:00.

Hei, studenție! Hai să facem gălăgie! În noiembrie 25, Pe la 7 fara 5. La The One vă așteptăm, „TV Show” să prezentăm. Dan Fințescu va veni Și în rime va vorbi. Iar legat de atmosferă DJ Lau în premieră. Doar acum e șansa ta, Ia biletul, nu mai sta! Dacă ai puțin noroc, O tableta iei pe loc. Nu percepem TVA, Și te duci acas’ cu ea!

Economiștii organizează un bal în rime, iar cu această abordare încearcă să vă convingă să participați la bal în 25 noiembrie la The One, iar Dan Fințescu este invitatul special. „O să avem două probe surpriză, avem probă de dans, de talent și încă o probă legată parțial de tema balului, dar și asta e surpriză. Vor fi cinci probe în total. Premiile constau în vouchere, dar vor fi și alte premii, încă trebuie să strângem”, spune Roxana Rațiu, organizator bal. Printre cei care vor cânta la balul economiștilor vor veni Mihai Farkaș, participant la Vocea României și Shannon, beatboxer

foto - pagina de Facebook Balul Bobocilor Goga

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus