Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
1°C

Sibienii au fost magistrali la Campionatul Naţional de Dans Sportiv

Sibienii au fost magistrali la Campionatul Naţional de Dans Sportiv

Sibiul se află în top şi la dans sportiv. Două dansatoare profesioniste frumoase şi talentate au reprezentat cu succes Sibiul la  “Campionatul Naţional de Dans Sportiv pe Clase Valorice”, una dintre cele mai importante competiţii de dans sportiv din România. Evenimentul s-a desfăşurat la Sala Polivalentă din Cluj Napoca, în perioada 7-8 noiembrie 2015, cu participarea a 700 de dansatori din toate colţurile ţării.

Sibianca Ioana Avram şi partenerul său, Ionuţ Varodi din Târgu Mureş, au obţinut locul I şi titlul de Campioni Naţionali la clasa B Latino, la categoria 19-34 ani.

Sibienii Ramona Corlaciu şi Alexandru Lazăr au obţinut locul II şi titlul de Vicecampioni Naţionali la clasa C Latino, la categoria 19-34 de ani.

De asemenea, Daniel Rasa şi Dariana Cerciu - Campioni Naţionali la Clasa C Standard, sportivi legitimaţi la Fantasy Dance din Sibiu.

Pe ritmuri de samba, cha cha, rumba, passo doble şi jive, cele 2 perechi de dansatori au impresionat membrii juriului şi, în aplauzele spectatorilor, au urcat victorioşi pe podiumul de premiere.

Ioana Avram, absolventă a Şcolii de antrenori de dans de la Reghin, este dansatoare activă de 11 ani şi instructor de dans sportiv standard şi latino cu experienţă de 6 ani. Ramona Corlaciu este şi ea o dansatoare de performanţă activă, foarte talentată, cu experienţă de 8 ani, fiind înscrisă  în primul an la şcoala de antrenori de la Reghin.

În prezent, Ioana şi Ramona predau cursuri de dans sportiv şi de societate în cadrul clubului Clubul CAB Sport Dance School din Sibiu, împărtăşind pasiunea lor iubitorilor de dans de toate vârstele.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus