Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Porumb fiert: 20%, donați pentru #colectiv. ”Decât” fără bon

Porumb fiert: 20%, donați pentru #colectiv. ”Decât” fără bon

”Hai să fim colectiv(i)”, scrie pe o hârtie A4, lipită pe o tonetă de unde se vinde porumb fiert. Locația: lângă Cazarma 90. ”Cumpărând un porumb, ajuți la strângerea de fonduri pentru ajutorarea tinerilor răniți la Clubul Colectiv din București”, continuă reclama. Iar finalul este apoteotic și ”bolduit”: ”20% din încasări vor fi donați!”

Cumpăr un porumb, costă patru lei, deși la vecinul ne-#colectiv nu costa decât trei lei. Îl iau, plătesc, pun sare, mă uit în dreapta, în stânga, aștept. Niciun bon. Așa că plec.

Morala: operațiunea #bon fiscal sau vă închid a fost uitată. Operațiunea #colectiv tocmai sigilează Casa de Cultură a Sindicatelor.

#sfârșit!

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1730

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

mihai

Acum 8 ani

Fugi ma, astepti bon acum si la seminte... :)))
Raspunde

Andrei

Acum 8 ani

Extremele Primariei Sibiu . Nu da autorizatie unei masini moderne de clatite , insa da la tarabele de porumb fiert . Comertul stradal nu este acceptat in Sibiu, dar porumb fiert , popcorn si vata pe bat mai tot timpul pe centru.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus