Sâmbătă,
05.12.2020
Partial Noros
Acum
13°C

Toate biletele pentru Concertul de Crăciun ”Johann Strauss Ensemble” au fost vândute

02 Decembrie 2015 22:42

Toate biletele pentru Concertul de Crăciun ”Johann Strauss Ensemble” au fost vândute

La fel ca și ultimele două ediții ale Concertului de Crăciun susținut la Sibiu de Johann Strauss Ensemble, din Viena, toate biletele puse în vânzare s-au epuizat cu două săptămâni înainte de eveniment. Concertul cu casa închisă este programat, în acest an, în seara zilei de 13 decembrie, la Sala Thalia. Pentru cei care nu au apucat să achiziționeze un bilet, spectacolul va fi transmis în direct, prin intermediul unui ecran de mari dimensiuni, în Piața Mare a Sibiului, acolo unde se desfășoară și Târgul de Crăciun.

Pentru concertul de la Sibiu de anul acesta, instrumentiștii vienezi propun un program care include nume precum Johann Strauss (tatăl și fiul), Josef Strauss sau Karel Komzák.

Concertul de Crăciun susținut de Johann Strauss Ensemble este un eveniment înscris pe agenda culturală a Sibiului, fiind finanțat de Consiliul Local Sibiu prin intermediul Primăriei municipiului Sibiu. De asemenea, concertul este susținut și de Consiliul Județean Sibiu. Parteneri ai evenimentului sunt Fundația Con-A și ziarul Turnul Sfatului, iar sponsori sunt Flaro, Hotelul Hilton Sibiu, Max Developement, Tondach, Clinica Ofta Total, RomgazPrint Atu, Plastic Pro, florăria Tulipa și restaurantul Pardon.

Comentarii

1 comentarii

mATYAS aNDREI

Acum 5 ani

ca nu mai sunt bilete.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus