Luni,
16.05.2022
Acum
0°C

Arii celebre de Crăciun la Thalia. Intrarea liberă

Arii celebre de Crăciun la Thalia. Intrarea liberă

Un concert cu arii celebre de Crăciun va avea loc la Sala Thalia, în 20 decembrie. Orchestra Filarmonicii sibiene va fi condusă de câștigătorul premiului pentru cel mai bine clasat dirijor român la Concursul Internațional Jeunesses Musicales București.

Concertul Proms of Delight – Christmas Edition va avea loc sub bagheta dirijorului Vlad Vizireanu, care va conduce Orchestra Simfonică a Filarmonicii din Sibiu. Soliștii Irina Baiant și Cristian Mogoșan vor încânta publicul cu piese reprezentative pentru această perioadă festivă de sfârșit de an. “Ne bucurăm că putem susține acest concert, pe care îl dorim a fi un cadou pentru publicul sibian”, spune Anca Maria Pricop, din partea organizatorilor de la Elite Art Club UNESCO.

Acest concert extraordinar reprezintă finalul unui alt proiect Elite Art Club UNESCO, “Concursul Internațional de Dirijat Jeunesses Musicales Bucharest”, care se află la a șaptea ediție.

Concertul va începe la ora 19. Intrarea este liberă, pe bază de invitație. Cei care doresc să asiste la acest concert pot accesa site-ul www.eliteart.org.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus