Luni,
05.12.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Concertul de Crăciun al Johann Strauss Ensemble din Viena, transmis în Piața Mare

Concertul de Crăciun al Johann Strauss Ensemble din Viena, transmis în Piața Mare

Programat pentru seara zilei de duminică, 13 decembrie, tradiționalul Concert de Crăciun al orchestrei Johann Strauss din Viena va avea loc la Sala Thalia cu casa închisă, toate biletele fiind epuizate de acum mai bine de două săptămâni. În acest context, concertul care va avea loc pe scena Sălii Thalia va fi transmis în direct, în Piața Mare a Sibiului, prin intermediul unui ecran de mari dimensiuni și a unui sistem de sonorizare care să redea farmecul evenimentului pentru cât mai mulți sibieni. Concertul, asemenea transmisiunii în direct, va începe la ora 19:00. ”Sibiul este unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa și cu siguranță voi continua să-l recomand oamenilor ca obiectiv turistic. Din punctul meu de vedere Sibiul s-a schimbat într-un mod pozitiv în ultimii ani. Întreaga atmosferă din oraș este una vibrantă, energică, aș spune că Sibiul are propriul lui stil. De fiecare dată când am cântat aici am găsit un public foarte receptiv la concertele noastre și sperăm ca asta să nu se schimbe niciodată”, spunea în trecut Russel McGregor, cel care îi conduce pe instrumentiștii vienezi. Russel McGregor este totodată și dirijor al Orchestrei Palatului Schönbrunn din Viena.

Johann Strauss Ensemble Sibiu 2014 II

Pentru concertul de la Sibiu de anul acesta, instrumentiștii vienezi propun un program care include nume precum Johann Strauss (tatăl și fiul), Josef Strauss sau Karel Komzák.

Concertul de Crăciun susținut de Johann Strauss Ensemble este un eveniment înscris pe agenda culturală a Sibiului, fiind finanțat de Consiliul Local Sibiu prin intermediul Primăriei municipiului Sibiu. De asemenea, concertul este susținut și de Consiliul Județean Sibiu. Parteneri ai evenimentului sunt Fundația Con-A și ziarul Turnul Sfatului, iar sponsori sunt Flaro, Hotelul Hilton Sibiu, Max Developement, Tondach, Clinica Ofta Total, RomgazPrint Atu, Plastic Pro, florăria Tulipa și restaurantul Pardon.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus