Joi,
05.08.2021
Ceata
Acum
14°C

„Întâlnire cu Mihai Eminescu” în Parcul Sub Arini

„Întâlnire cu Mihai Eminescu” în Parcul Sub Arini

La fel ca în fiecare an, poetul românilor, Mihai Eminescu este sărbătorit de sibieni la statuia sa din Parcul Sub Arini printr-o serie de momente artistice. Pentru a celebra cei 166 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, dar și Ziua Națională a Culturii, se vor susţine momente poetice şi muzicale de studenţii şi elevii din universităţile, liceele şi şcolile gimnaziale sibiene, pe un fundal sonor asigurat de Muzica Militară a Academiei Forţelor Terestre.

Manifestarea „ÎNTÂLNIRE CU MIHAI EMINESCU” va avea loc vineri, de la ora 13.00 și este organizată de Asociaţiunea Transilvană pentru Literatura Română şi Cultura Poporului Român „ASTRA”, în colaborare cu autorităţile publice locale, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, Universitatea „Lucian Blaga” şi cu sprijinul altor instituţii de învăţământ universitar şi preuniversitar din Sibiu.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus