Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Prima ediție ”Cadet INOVA’16” se organizează la Sibiu

Prima ediție ”Cadet INOVA’16” se organizează la Sibiu

Corpul Cadeţilor “Gl.mr. Nicolae USCOI” Sibiu şi Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” Sibiu organizează Prima Ediţie a Salonului Naţional cu Participare Internaţională a Inovării şi Cercetării Ştiinţifice Studenţeşti - ”Cadet INOVA’16” –

Evenimentul va avea loc în perioada 14-16 aprilie 2016, iar organizatorii își propun să sprijine inovaţia şi cercetarea ştiinţifică la nivel naţional şi internaţional în viziunea tinerilor cercetători (studenţi, studenţi masteranzi, studenţi doctoranzi, cercetători postdoctorali cu vârsta maximă de 35 ani);

Evenimentul ”Cadet INOVA” este gândit ca o oportunitate pentru tinerii cercetători de a-şi prezenta rezultatele cercetărilor şi inovaţiilor realizate sub formă de prototipuri, machete, prezentare computerizată de tehnici sau procedee însoţite de postere şi de a realiza parteneriate ştiinţifice în vederea identificării de nişe de cercetare, tehnologice şi industrial.

Se urmăreşte, de asemenea, creşterea gradului de conştientizare la nivelul societăţii al importanţei şi aportului adus de tinerii cercetători în dezvoltarea tehnologică şi plusvaloare.

Cercetările/Inovaţiile acceptate spre prezentare în cadrul salonului expoziţional vor fi incluse în: Catalogul Oficial al Salonului “Cadet INOVA’16” – Primul Volum de Cercetări şi Inovaţii în Viziunea Tinerilor Cercetători.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus