Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cod Galben de vânt puternic în opt județe, până la ora 11:00

Cod Galben de vânt puternic în opt județe, până la ora 11:00

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți dimineața, noi atenționări Cod Galben de vânt puternic, valabile până la ora 11:00, în opt județe, potrivit Agerpres.

Potrivit meteorologilor, în zona de munte a județelor Suceava, Neamț, Bacău și Vrancea se vor semnala intensificări ale vântului ce vor depăși la rafală 70 — 80 km/h. În aceste zone sunt posibile fenomene meteorologice asociate precum zăpadă spulberată.

Tot până la ora 11:00 se va afla sub Cod galben de vânt puternic și zăpadă spulberată zona de munte a județelor Buzău, Prahova, Dâmbovița și Argeș.

Avertizările de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, menționează ANM.

Sursă: Agerpres

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus