Joi,
28.10.2021
Cer Senin
Acum
-4°C

Cu 7 lei de persoanӑ poţi juca fotbal pe "Municipal". Primӑria Sibiu propune reducerea semnificativӑ a taxelor

Cu 7 lei de persoanӑ poţi juca fotbal pe

Primăria Sibiu dorește sӑ supunӑ dezbaterii publice proiectul de hotărâre care privește taxele de utilizare a terenurilor și spațiilor Stadionului Municipal. Practic, dacӑ dorești sӑ-ţi aduni prietenii, sӑ jucaţi 11 contra 11, vei plӑti doar 7 lei de persoanӑ.

“Acesta este un pas concret în sprijinul sportului, practicat profesionist sau pentru agrement. Este modalitatea noastră de a încuraja sportivii de performanță să utilizeze Stadionul în antrenamentele lor și un ajutor important pentru școlile, asociațiile și cluburile sportive”, suţine Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiulu.

Proiectul propune următoarele reduceri de taxe:

  • Reducerea taxei de utilizare a terenului principal de la 2.000 lei/zi la 1.000 lei/zi
  • Reducerea taxei de utilizare a terenului secundar de la 1.000 de lei/zi la 500 lei/zi
  • Reducerea taxei de utilizare a terenului principal pentru antrenamente și meciuri de fotbal de la 300 lei/h la 150 lei/h
  • Reducerea taxei de utilizare a terenului secundar pentru antrenament și meciuri de la 150 lei/h la 100 lei/h
  • Școlile de fotbal din municipiul Sibiu care antrenează persoane cu vârsta de până la 18 ani și care sunt afiliate Federației Române de Fotbal vor achita doar 40% din taxa de utilizare a terenului principal pentru antrenament și meciuri de fotbal oficiale organizate conform calendarului stabilit de Federația Română de Fotbal, la nivel național.
  • Asociațiile și cluburile de fotbal cu sediul în municipiul Sibiu afiliate la Federația Română de Fotbal în Campionatele de seniori si juniori din România vor achita doar 20% din taxa de utilizare a terenului principal pentru antrenament și meciuri de fotbal oficiale organizate conform calendarului stabilit de Federația Română de Fotbal, la nivel național.

Proiectul de hotărâre va rămâne în dezbatere publică timp de 30 de zile, urmând ca apoi să fie supus aprobării Consiliului Local Sibiu.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Vivi Dragan

Acum 5 ani

O prostie.De ce nu se revine daca sa gresit acum un an când au fost puse aceste taxe aberante? Cea mai buna solutie este închirierea pentru o perioada mai lungă de exemplu de 3 ani prin licitație publică unui club care poate întretine acest colos numită bază sportivă cu o chirie lunară pornind de la 500 de euro pe lună conform expertizei care există la serviciu patrimoniu din primărie.Atâta timp cât primăria nu vrea să investească în acest stadion este singura soluție să fie întretinută aceasta bază sportivă si să avem o echipă competitiva la nivel national respectiv liga 1,2 sau 3.Fotbal pentru amatori se poate juca pe terenurile sintetice din cartiere sau pe cutiuță când va fi reabilitata conform proiectului existent la serviciu de administrare a . domeniului public
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus