Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

HC Sibiu începe returul pe teren propriu, împotriva Brașovului. Sibienii au pierdut doi jucӑtori importanţi, în pauza competiţionalӑ

HC Sibiu începe returul pe teren propriu, împotriva Brașovului. Sibienii au pierdut doi jucӑtori importanţi, în pauza competiţionalӑ

Handbal Club Sibiu începe returul Diviziei A – seria B, dupa o pauzӑ competiţionalӑ lungӑ de aproape douӑ luni. Trupa lui Matei Damian și Ștefan Nicolae începe a doua parte a sezonului cu un meci pe teren propriu, acolo unde sibienii sunt neînvinși, împotriva celor de la CSU CNOT Brașov.

Jocul cu Braşovul, prima etapă din returul campionatului, jucăm acasă şi e important să începem cu o victorie şi să ne păstrăm invincibilitatea de pe teren propriu. Echipa din Braşov reprezintă  Centrul Olimpic de Tineret al Federaţiei Române de Handbal, sunt acolo aproape toţi componenţii selecţionatei României pe grupa de vârstă 19  - 23 de ani. E o echipa bună , am înţeles că s-au întărit în această iarnă. O să fie un meci dificil, dar sperăm să luăm toate punctele puse în joc”, spune Matei Damian, pentru www.turnulsfatului.ro.

Dacӑ sibienii se aflӑ pe poziţia a 7-a (5 victorii, 1 egal și 5 victorii), brașovenii sunt pe locul al 9-lea (4 victorii, 1 egal și 6 înfrângeri). În meciul tur de la Brașov, HC Sibiu a pierdut cu scorul de 23-28.

Douӑ plecӑri importante din lotul sibienilor

În aceastӑ pauzӑ de iarnӑ, HC Sibiu a rӑmas fӑrӑ doi jucӑtori importanţi: Florin Ramba și Rӑzvan Daia. Din pӑcate pentru sibieni, bugetul nu le-a permis sӑ transfere alţi jucӑtori în locul celor doi plecaţi, astfel cӑ au fost nevoiţi sӑ se îndrepte spre juniorii clubului, pe care sӑ-i promoveze la echipa mare.

“Avem în faţă un retur greu, nouă ne-au plecat în iarnă Florin Ramba la CSM Făgăraş şi Răzvan Daia s-a întors la Reşiţa. O să ne bazăm pe jucătorii sibieni şi o să dăm credit şi juniorilor mari de la Clubul Sportiv Şcolar din Sibiu. Avem în proporţie de 100 % jucători din Sibiu, sportivi de mare caracter  şi asta contează foarte mult în sport. Ar fi ideal să reuşim ca lângă ei să aducem şi doi maxim trei jucători cu experienţă din alte părţi, dar din păcate bugetul nostru nu ne permite asta. Suntem o echipӑ de sibieni pentru sibieni și de asta sperăm ca duminică, de la ora 16.00, să avem spectatori câţi mai mulţi în Sala Transilvania, să ne susţină atât în acest joc, cât şi în tot returul acestui campionat şi în alte acţiuni/activităţi ale clubului nostrum”, explicӑ Matei Damian.

Site nou: www.handbalclubsibiu.ro

“Din această iarnă avem şi un site oficial www.handbalclubsibiu.ro prin intermediul căruia fanii noştri pot să afle programul echipei, noutăţi, informaţii legate de şcoală de handbal pentru copii şi altele. Mulţumim Turnul Sfatului şi suporterilor pentru sprijin şi va aşteptăm să susţineţi echipa de handbal a Sibiului duminică”, mai precizeazӑ oficialii clubului sibian.

Meciul dintre HC Sibiu și CSU CNOT Brașov are loc duminicӑ, 7 februarie, ora 16:00, în Sala “Transilvania” din Sibiu.

foto: facebook HC Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus