Luni,
15.04.2024
Cer Senin
Acum
28°C

„Cupa de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu” şi-a consumat cea de-a cincea ediţie

„Cupa de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu” şi-a consumat cea de-a cincea ediţie

”Cupa de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu – Liqui Moly” şi-a consumat o nouă ediţie, weekend-ul recent încheiat”, pe pârtia B de la Arena Platoş. Competiţia, aflată la a 5-a ediţia, a adunat la start peste 120 de concurenţi din 13 judeţe ale ţării.

Printre competitori s-au numărat Ataşatul Comercial al Ambasadei Austriei la Bucureşti, doamna Vera Maier şi domnul Andreas Huber, Consul Onorofic al Austriei la Sibiu.

Vremea frumoasă de afară i-a ajutat pe concurenţi să treacă cu brio de cele două manşe de coborâre în slalom uriaş, desfăşurate pe trasee diferite. Astfel, pe prima treaptă a podiumului în clasamentul general a urcat Trifu Lea Alessandra (50.90), urmată de Trifu Leona Isabelle (51.41) şi Curuta Anda (53.10) la fete, iar la băieţi podiumul a fost ocupat de Stelian Mircea Rareş – Locul I (48.99), Lasita Dan pe Locul ÎI (50,03) şi Bulea Adrian pe Locul III (50.60).

Clasamentul integral poate fi vizualizat pe site-ul www.cupadeski.ro.

Evenimentul a fost organizat de către Consulatul Austriei la Sibiu împreună cu Secţia Comercială a Ambasadei Austriei la Bucureşti, sub patronajul Ambasadei Austriei la Bucureşti, a Primăriei Municipiului Sibiu şi a Consiliului Judeţean Sibiu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus