Vineri,
27.01.2023
Parțial Noros
Acum
-0°C

ALDE Sibiu: Fără PSD la locale

ALDE Sibiu: Fără PSD la locale

Co-președintele ALDE Sibiu, Constantin Sofrone, a declarat astăzi că în ciuda protocolului semnat la nivel național între PSD și ALDE, sibienii au decis să participe independenți la alegerile locale. ”Nu s-a pus problema de liste comune în Sibiu, noi mergem singuri pe liste și vedem apoi după alegeri. Avem acest protocol pentru a avea o conduită fair-play în campania electorală să nu ne înjosim, să ne certăm. După reușitele fiecăruia vom sta la masă și vom trage linie”, a declarat Sofrone.

Liderul ALDE va fi pe prima poziție la alegerile pentru Consiliul Județean și susține că partidul și-a propus să obțină cel puțin 15%. ”Mi-am ales o echipă de oameni bine pregătiți, cu o conduită profesională, cu educație, sunt și oameni care nu au mai făcut politică, sunt și tineri, dar sunt și persoane mai în vârstă cu mai multă experiență. Sperăm să obținem un scor de cel puțin 15-18%. Când eram în PC ne luptam la 8-10%, acum cu această echipă ne propunem mai mult. Ne-am propus mult, ținând cont de electorat, de persoane pe care le avem pe listă, oameni curați”, a mai spus copreședintele ALDE Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

fost balanțist

Acum 6 ani

Costică, mare politician ai ajuns! Mai ții minte ce vremuri bune au fost la Balanța? Pe atunci erai în barca PCR-ului. Dar, nu-i nimic, mare diferență nu e, politica e aceeași...Mult succes în continuare! Să dea domnul să atingeți procentul propus!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus