Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

FC Hermannstadt, egalii vâlcenilor de la Șirineasa

FC Hermannstadt, egalii vâlcenilor de la Șirineasa

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida de verificare contra celor de la CS Șirineasa, locul 2 din Superliga judeţului Vâlcea. Meciul a avut loc, ieri, la baza sportivӑ “Independenţa” din Sibiu.

Jucӑtorii trimiși în teren de Jean Gavrilӑ au fost: Zӑvoi M., (Porcaru F. min.65) - Simion I., (Avram R. min.65), Genescu R., Bara G., (Bigu A. min.65), Marginean A. (Birza R. min.65)-Campean A., Trohin C. (Rodean C. min.65)-Tatar D., Osogo E. min.65), Greavu A. (Vlaic D. min.46), Tineiu C., (Dragusin C. min.65), Rogozan S. (Seiwerth C. min.65)

“A fost un meci de pregătire foarte bun, în care antrenorii, în frunte cu Jean Gavrilă, au rulat tot lotul de jucători disponibili. În următoarele meciuri de verificare se va definitivă echipa de baza cu care vom juca în returul de campionat. La alegerea partenerilor din meciurile de verificare s-au avut în vedere echipe din acelaşi eşalon sau din eşalonul superior. Avem speranţa că odată cu începerea returului de campionat să-i avem alături de noi, pe Stadionul Municipal, pe sibienii iubitori de fotbal”, susţin oficialii clubului sibian.

Al doilea meci de verificare al liderului din Liga a IV-a a judeţului Sibiu, programat în aceastӑ sӑptӑmânӑ, are loc mâine, 20 februarie 2016, de la ora 10:30, pe terenul celor de la ACS Șurianu 1954 Sebeș (locul 4 din Liga a IV-a a judeţului Alba).

 Foto: Facebook FC Hermannstadt

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

vasile

Acum 8 ani

Curiozitate... cine finanteaza echipa asta? mai rar ca o echipa de liga 4 sa faca cantonament la aproape 300 km de casa....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus