Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Tămâian: ”La Iași se poate face spital regional. Putem și noi!”

Tămâian: ”La Iași se poate face spital regional. Putem și noi!”

Deputatul PNL Ioan Tămâian susține că pe modelul Iași și la Sibiu poate fi construit un spital regional de urgență. În acest sens, deputatul a înaintat la Ministerul Apărării o interpelare în care cere detalii privind stadiul negocierilor între Primăria Sibiu și minister privind schimbul de terenuri în urma căruia spitalul ar urma să fie ridicat în zona ieșirii din Sibiu, spre Poplaca. „Acest spital este bine gândit să fie construit acolo, la un kilometru de aeroport. Printr-o cale de acces potrivită s-ar putea face accesul către aeroport și orice cetățean din regiune ar putea ajunge în timp util la acest spital. Am arătat că în acest spital vor fi tratați inclusiv militarii din această zonă sau județele apropiate”, a adeclarat astăzi, Ioan Tămâian în cadrul unei conferințe de presă.

Deputatul susține că Sibiul ar trebui să urmeze calea deschisă de ieșeni. ”Sunt convins că se va face. La Iași au reușit și nu mi se pare că noi, la Sibiu, nu am reuși”, a mai spus liberalul.

Totuși, nici în Iași lucrurile nu sunt foarte clare. Conform presei locale, construcția spitalului ar urma să fie realizată numai pe exercițiul bugetar 2014-2020, pe fonduri europene.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

mihai

Acum 8 ani

Amuzant... cum se zbat deodata micutii inainte de alegeri... Sa isi vada de sticlele lui
Raspunde

Iar ai aparut?

Acum 8 ani

Amaratul asta facea intalniri cu electoratul cand a fost propus din partea USL ca si candidat si s-ar fi pupat si cu dracu doar sa fie ales. Dupa alegeri a disparut si in afara de a dormi in scaunul de parlamentar si a consuma banul public nu a facut nimic pentru tara sau pentru orasul care l-a trimis acolo. A tacut ca mutul in papusoi si a ridicat mana cuminte la ceea ce i se cerea, in speranta ca o sa fie lasat in pace. E printre cei mai inactivi parlamentari. Acum vine si scoate capul iar si flutura pancarda... Eeee nu mai merge pt ca am inceput sa avem memorie..
Raspunde

Mirela

Acum 8 ani

Sper sa nu mai vad gluma asta proasta pe lista la parlamentare in Sb,altfel oricat de dreptaci as fi ati pierdut un vot !! Puneti pe altii aveti oameni destui !! P.s si nici caricaturile alea care voiau primari avocatii p@#/&ii. Am avut un avocat primar si ne-a ajuns
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus