Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

VIDEO Iohannis: S-a vehiculat că aș fi apropiat de acest trust de presă… Am înțeles mesajul de pe Facebook 

VIDEO Iohannis: S-a vehiculat că aș fi apropiat de acest trust de presă… Am înțeles mesajul de pe Facebook 

Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri seară, la Bruxelles, că a înțeles mesajul românilor pe Facebook și a venit cu explicații pentru a-și lămuri declarațiile în care cataloga drept heirupistă acțiunea ANAF-ului în relația cu Trustul Intact.

„În legatură cu îngrijorarea care a apărut în spaţiul public în urma afirmaţiei referitoare la o posibilă evacuare a unei televiziuni, este necesar sa fac câteva precizări. Nu există niciun fel de intenţie din partea mea, nu a existat şi nu are de ce să existe, să apăr pe cineva în faţa legii. Este evident, şi am spus acest lucru de nenumărate ori, că o decizie judecătorească trebuie aplicată.

Eu sunt convins că România este un stat de drept, va rămâne un stat de drept şi voi lupta pentru ca România să rămână un stat de drept. Nu există niciun fel de discuţie aici. În acelaşi fel însă sunt ferm convins că dreptul la liberă exprimare, dreptul la informare şi libertatea presei sunt dintre cele mai valoroase bunuri câştigate la Revoluţia din decembrie 1989. Şi cred că oricând apare posibilitatea ca acestea să fie suprimate, nu neapărat dintr-o intenţie, dintr-o abordare stângace câteodată, acest lucru trebuie atenţionat.

Eu nu sunt apropiat de această televiziune, de acest trust de presă. Poate unii sau alţii îşi amintesc că, dimpotrivă, în campania din noiembrie – decembrie 2014, în campania media care s-a purtat, accentele au fost tocmai de altă natură.

Am înţeles foarte clar mesajul pe care l-am primit in aceste zile via Facebook”, și-a încheiat președintele declarația de la Bruxelles, pe care a susținut-o după încheierea summitului UE dedicat Marii Britanii, informează Digi24.

Citeste și:

http://www.turnulsfatului.ro/2016/02/18/val-de-antipatie-impotriva-presedintelui-iohannis/

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

cetateanul

Acum 8 ani

Cel mai bun lucru al presedintelui este guvernul Ciolos. Guvern nepolitic si oricum sustinatorul PNL e slab...Ca sa faca treaba, guvernul o sa deranjeze vizibil alianta PDS-ALDE, ceea ce se intampla deja. Cred ca ptr. a-si sustine guvernul, presedintele o sa ia destul de des de acum, " pozitia ghiocelului".
Raspunde

...

Acum 8 ani

Iohannis nu poate sa faca nimic pentru Ciolos daca majoritatea parlamentara decide intr-un anume fel. Iohannis a vazut cum arata noii lui sustinatori :D .
Raspunde

sasofilu

Acum 8 ani

Dar ce cauta nenea Gadea la balul sasilor? Bun sfat i-ati dat d-le Mihalache.
Raspunde

...

Acum 8 ani

Gadea cauta gratierea lui Voiculescu, daca nu iese mosu' sa "faca ordine" il paste schestrul pe conturi si bunuri personale si vanzarea la licitatie.
Raspunde

mihai

Acum 8 ani

"...o decizie judecătorească trebuie aplicată" Oare cum ramane cu casa pierduta "Domnule" Johannis? Aia nu e o decizie judecatoreasca definitiva? Iar facem treba cu ocaua mare si ocaua mica?
Raspunde

cetateanul

Acum 8 ani

Intrebare: cui revine " casa pierduta" de Iohannis? Fostilor proprietari( cei decedati care au mostenitori contestati, etc.) sau statului roman ? Inteleg ca dreptul de proprietate al primilor nu a fost contestat ci doar calitatea de mostenitor.
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Cit de mult respecta statul de drept presedintele nostru ne-o demonstreaza prin simpla declaretie facuta dupa ce a pierdut si pe-a doua casa din Sibiu: " Aceasta decizie ma nemultumeste..." si pe urma mai plimba dosarul inca vreo citiva ani buni prin judetele limitrofe pe motiv ca judecatorii ar fi influentati de media. Da el nu se foloseste de media ca sa-si faca reclama de om nepatat si curat? Daca respecta statul de drept, de ce nu aplica legea si mai incaseaza chiria pentru un imobil a carui proprietar nu mai este? De ce justitia nu a-si face treaba si o urmareste pe Carmen care nu are imunitate in acest caz? In orice tara cu apa calda si WC in casa si nu in gradina, ar fi zis demult adio postului de presedinte pentru asemenea magatie. Cu acest interviu o intoarce ca la Ploiesti, insa nu reuseste sa convinga. Il cred ca nu sustine antenele-nu ajuta pe nimeni, a-si urmareste doar interesul personal, sa faca cit mai mult turism pe banii prostilor care l-au ales.
Raspunde

ivan

Acum 8 ani

Daca am fi altceva decat romani mamaligosi, indivizi precum Voiculescu, Mazare, Vanghelie, Ion Niculae, Nastase, Johannis, Mitrea, si multi, multi altii, n-ar fi existat. Dupa declaratia tembela a sasului Johannis, toata tara trebuia sa fie-n strada cerand demisi hotului Presedinte. Pai el se afla exact in aceeasi situatie cu Voiculescu, trebuie sa elibereze casa care a pierdut-o anul trecut in proces.
Raspunde

*ivan

Acum 8 ani

Mai turbinca pasli la tvoiu matii!!!
Raspunde

Unul

Acum 8 ani

Instalati toalete pe " drumul președintelui" !!! O sa fie mate nevoie de ele.
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

treaba e simpla. acum statul e proprietarul sediului a3. daca nu exista contract de inchiriere intre proprietar si chirias, a3 nu-si poate scoate autorizatie de functionare. in felul asta orice control de la garda, politie, etc poate dispune suspendarea activitatii in punctul de lucru respectiv. si gata cu a3. deci, dupa ce ca functioneaza ilegal, tot gadea e cu gura mare. daca era barbat adevarat, rezolva problema asta care ii apasa de un an si jumatate. pana si soricelul de dan diaconescu a avut pregatit ddtv si in momentul cand otv-ul a ramas FARA LICENTA a putut sa se exprime pe ecran. dar probabil pe gadea nu-l duce capul nici cat pe dd in direct. in schimb se vaita ca o muiere in loc sa rezolve lucrurile ca un barbat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus