Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

 5.000 de vizitatori la Sibiu Wedding Days

 5.000 de vizitatori la Sibiu Wedding Days

Cea de-a V-a ediție a târgului de nunți Sibiu Wedding Days s-a desfășurat în acest weekend la Sala Transilvania. Timp de trei zile, din 19 până în 21 februarie, peste 5.000 de vizitatori au trecut pragul expoziției.

Fie că au fost în căutare de sală de nuntă, invitații, muzică, fotografi, flori, cofetării, sau rochii de mireasă, viitorii miri au putut consulta o gamă largă de oferte și propuneri ale expozanților prezenți la eveniment, urmând a face alegerile potrivite pentru ziua cea mare.

IMG_7775 (683x1024)

Târgul s-a încheiat și în acest an cu extragerea câștigătorilor tombolei Sibiu Wedding Days, la care au participat toți vizitatorii. Astfel, pentru al cincilea an la rând, un cuplu norocos se va bucura de o nuntă gratis cu servicii de top, în valoare de 10.000 euro. Câștigătoarea premiului II va beneficia de o rochie de mireasă creată la comandă, iar câștigătorul premiului III va primi din partea organizatorilor un tort de nuntă. Lista câștigătorilor este disponibiliă și pe pagina de Facebook a evenimentului, www.facebook.com/TargDeNuntiSibiu.

Sibiu Wedding Days, cel mai mare târg de nunți din Sibiu, este un eveniment organizat de Daka Expo.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus