Duminică,
24.10.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

Candidatul PSD anunțat la Mediaș e incert. ”Va mai fi un sondaj”

Candidatul PSD anunțat la Mediaș e incert. ”Va mai fi un sondaj”

După ce PSD Mediaș a anunțat că la Primăria Mediaș va candida din partea social-democraților Mihai Macaveiu, de la Sibiu a venit semnalul: dacă va mai crește în sondaje. ”Organizația PSD Mediaș a venit cu un tânăr, este propunerea lor. Va trebuie să vedem dacă în perioada de când a fost anunțat a mai crescut în notorietate. Și la Mediaș va mai fi făcut un sondaj de opinie și apoi vom vedea care va rămâne decizia partidului”, a declarat președintele organizației municipale a PSD Sibiu, Gheorghe Suditu.

Între senatorul Viorel Arcaș și conducerea organizației județene a avut loc un schimb de replici pe tema candidatului partidului la Primăria Mediaș și a sondajelor de opinie. Președintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea a declarat în urmă cu două luni că și la Mediaș vor continua sondajele. Replica senatorului Arcaș a venit imediat. “Nu există mai multe variante de candidat la Primăria Mediaşului. Există o singură variantă, aleasă de membrii partidului, prin vot. Mihai Macaveiu este candidatul PSD la Primăria Mediaş”, a spus Arcaș.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Poe

Acum 5 ani

Mihai Macaveiu este candidatul Psd pentru Primaria Medias. A fost ales prin vot in cadrul organizatiei Psd Medias.
Raspunde

Sic

Acum 5 ani

De ce nu-si vede fosila de Suditu de organizatia pe care o conduce? Sau mai bine sa-si vada de batranete si sa faca loc tinerilor, sa nu mai tina atat de scaunul ala ca ne-a demonstrat ce poate. E cazul sa faca vreo cativa pasi in spate si sa-i lase pe tineri sa demonstreze ce pot!!! Nu e tocmai persoana potrivita sa-si dea cu parerea despre candidatul de la Medias!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus