Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Jean Claude Van Damme filmează o reclamă în județul Sibiu. ”Totul trebuie să fie secret”

Jean Claude Van Damme filmează o reclamă în județul Sibiu. ”Totul trebuie să fie secret”

Celebrul actor de filme de acțiune s-a întors în județul Sibiu pentru o nouă filmare. Jean Claude Van Damme a început, joi, filmările pentru o reclamă la Bâlea Lac, actorul preferând să păstreze secretul asupra conţinutului acesteia.

Jean Claude Van Damme a spus, joi, la Bâlea Lac, că a venit pentru a doua oară în ultimii ani în Munţii Făgăraş, pentru că i s-a dat „ceea ce se numeşte apă magică”.

„Aici este uimitor. Mi-au dat ceea ce se numeşte apă magică, apă pură, mă simt minunat!”, a declarat Jean Claude Van Damme presei prezente la Bâlea Lac.

Întrebat cum se simte la Bâlea Lac, celebrul actor, care a mai filmat exact acum doi ani o reclamă pentru o băutură, Van Damme a spus că se simte foarte bine.

„Îmi place lumea. De la 16 ani călătoresc în jurul lumii. De când merg în jurul lumii, când vin în locul acesta, la Bâlea, mă simt minunat. E un loc minunat, e totul fantastic. Este o şi o biserică construită din gheaţă, unde îţi poţi găsi liniştea dacă eşti credincios”, a mai spus Jean Claude Van Damme, citat de Mediafax.

Întrebat despre banana gonflabilă trasă de un snowmobil, pe care filmează reclama, Van Damme a ocolit răspunsul.

„Îmi place banana, e plină de potasiu, mai ales după antrenamente”, a spus actorul.

Apoi, Van Damme a recunoscut că trebuie menţinut secretul despre filmare.

„E secret. De unde ştiţi ce filmez? Poate filmez pentru o reclamă la şampon! Nu vă place părul meu? Este o reclamă importantă şi totul trebuie să fie secret pentru a surprinde publicul”, a spus, serios, Jean Claude Van Damme.

Întrebat despre cum i se par oamenii din România, Van Damme a spus că românii sunt oameni „cu inima mare”.

„Am locuit ani buni în China şi sunt cel mai mare fan al oamenilor. În România am acelaşi sentiment. Mă întâlnesc cu tot felul de oameni şi toţi - toţi au inima mare. În România este unul dintre cele mai mari fan club-uri ale mele. În România am primit multă dragoste”, a spus actorul de origine belgiană.

Jean Claude Van Damme a ajuns la Bâlea Lac miercuri cu un elicopter şi, potrivit unor informaţii, toate cele trei cabane de la peste 2.000 de metri sunt ocupate în perioada filmărilor de echipa de producţie cu care a venit actorul.

Jean Claude Van Damme a mai filmat în martie 2014 un spot publicitar la o cunoscută marcă de bere, tot la Bâlea Lac.

van damme jean

Sursa foto

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus