Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

VIDEO În câți ani vom scăpa de străzile de pământ? Răspunde Astrid Fodor

VIDEO În câți ani vom scăpa de străzile de pământ? Răspunde Astrid Fodor

Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, îl contrazice pe liderul organizației municipale a PSD Sibiu, Gheorghe Suditu, care a declarat că 40% din străzile Sibiului încă sunt de pământ. ”Îmi permit să-l contrazic, eu vorbesc de date oficiale. Străzi de pământ sunt 20 la sută. Se pot vedea, sunt publicate străzile”, a declarat Fodor într-o emisiune TSTV.

Primarul crede că după calculele sale, în maxim cinci ani, Sibiul poate scăpa de străzile de pământ. ” Iar dacă vă spun, va comenta cineva că este un discurs pre-electoral. Am făcut o analiză a anilor 2008-2015. În acești opt ani, avem o medie de construcție de 38 de străzi, dar nu toate sunt de pământ. Sunt și străzi care s-au reabilitat total. Media e de 17 de pământ, aproape jumătate din totalul străzilor (n.r. unde s-au desfășurat lucrări). Dacă luăm anul 2016 și ne uităm la străzile de pământ care se vor face, vom vedea că pe lângă 17 străzi ce vor fi refăcute cu bani împrumutați de la BERD, avem contracte ferme pentru alte 27 străzi de pământ. Prin creșterea ritmului, în maxim cinci ani se pot face toate”, a spus Astrid Fodor.

https://youtu.be/TRrloZUw4c4

Întreaga emisiune în care invitat a fost Astrid Fodor o puteți urmări aici:

https://youtu.be/4ILvgGL-glA

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

mitica rotar

Acum 8 ani

Cine poate sa creada asa ceva??? Doamna Primar Fodor, stim toti din Primarie ca la ora aceasta sunt in Sibiu 32% strazi de pamant, iar, dupa realizarea acestor 2 pachete de strazi in 2016 si 2017, vor ramane 27% strazi neasfaltate. De ce folositi jumatati de adevar? de fapt e tot o minciuna. Ce exemplu dati angajatiilor din Primarie care vad ca dumneavoastra, cu buna stiinta, dezinformati?
Raspunde

dan

Acum 8 ani

NICIODATA
Raspunde

Anonymus

Acum 8 ani

vremea cincinalului a trecut demult... pana apuca sa le asflateze pe alea se strica astea facute la cat de bine s-a lucrat la ele si au mai fost si taiate bine mersi dupa asfaltare de cei de la EON si reparate ca...
Raspunde

Agentul 009

Acum 8 ani

Deci,una din cinci strazi ale Capitalei Culturale,fosta viitoare Capitala Regionala e de pamint.Intr-adevar,am beneficiat de o Administratie competenta.Parca prin 2014 nu era nicio groapa in asfaltul sibian!Cum pseudo-intretinerea e o gluma proasta,nu inteleg de ce se mai arunca banii aiurea.Am glumit,inteleg:se vor cosmetiza valurile de pamint iar fazanii se vor inghesui iar la vot,ca la agheasma.
Raspunde

Friedrich

Acum 8 ani

Prostii și minciuni. În Sibiu sunt peste 30% străzi de pământ. E rușine o femeie bătrână să mintă-n halul acesta...Sunt multe orașe în România care nu mai au demult străzi de pământ și nu sunt Capitale Culturale...
Raspunde

locuitor

Acum 8 ani

Pana nu va fi asfalt, strada Aviatiei nu o sa va voteze, doamna.
Raspunde

Boala Strazilor

Acum 8 ani

Cat tupeu trebuie sa ai ca sa minti cu atata dezinvoltura?...Doamna Fodor! Cum puteti spune ca doar 20% din strazi sunt de pamant cand, in sedinta din Noiembrie anul trecut, spuneati ca o treime din strazi sunt de pamant? Chiar nu mai exista demnitate? RUSINE DOAMNA!!!!
Raspunde

Gufi

Acum 8 ani

Voi dacă vă luați un apartament aveți bani din prima să vă puneți parchet peste tot, să vă schimbați geamurile, să luați peste tot mobilă nouă, aparate electrocasnice în bucătărie? Nu, decât dacă sunteți foarte avuți. Așa și într-un oraș nu merge să faci totul deodată. Eu stau de la sfârșitul lui 2012 în Sibiu și, în ceea ce privește străzile, consider că s-au făcut progrese mari. Mă gândesc numai la Calea Poplăcii, care arăta rușinos, ca o uliță de sat, și acum arată ca o stradă din Occident, la fel prin Țiglari, strada aia principală paralelă cu calea ferată, era o uliță, acum arată perfect. Nu merge să faci totul deodată!
Raspunde

John

Acum 8 ani

unde e comentariul?????
Raspunde

bondica

Acum 8 ani

Jhon ti l-au sters moderatorii pt. ca deranjezi.Presa libera din romanai.Asa fac si aia de la Tribuna.Scri ceva de carabulea sau cindrea esti banat de pe ip.cica nu introduci bine numerele care iti apara....vrajeala
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus