Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
10°C

CSU Sibiu, prezentă la Semimaraton 2016. ”Sprijinim performanța tinerei generații de baschetbaliști”

07 Martie 2016 20:27

CSU Sibiu, prezentă la Semimaraton 2016. ”Sprijinim performanța tinerei generații de baschetbaliști”

CSU Sibiu, prin Asociația Baschet Club Sibiu, va participa la Semimaraton Sibiu 2016, de pe 28 mai 2016, cu un proiect prin care urmărește strângerea de fonduri care să acopere o parte din costurile de închiriere a sălilor de antrenament și echipamente sau materiale sportive necesare pentru grupele de juniori ale clubului.

”Împreună sprijinim performanța tinerei generații de baschetbaliști” este proiectul prin care CSU Sibiu încearcă să sprijine juniorii sibieni în ceea ce înseamnă pregătirea în vederea participării la competițiile sportive organizate de Federația Română de Baschet.

“Având privilegiul de a ne afla într-o comunitate care iubește baschetul, credem că putem mobiliza mai multă lume pentru a se implica în creșterea performanțelor acestor copii și de a atrage, alături de ei, cât mai mulți tineri care să practice acest sport. Antrenamentele, echipamentele, dar și participările în competițiile interne implică costuri mari, care au nevoie mereu de suplimentări. Ne-am propus să strângem la Semimaratonul organizat de Fundația Comunitară Sibiu, in 28 mai 2016, suma de 15.000 de lei, bani care să acopere o parte din costurile de închiriere a sălilor de antrenament și echipamente sau materiale sportive necesare pentru grupele de juniori ale CSU Sibiu”, susțin reprezentanții clubului.

Pentru a susține proiectul trebuie să vă înscrieți ca alergători pentru proiectul ”Împreună sprijinim performanța tinerei generații de baschetbaliști” iar apoi să încercați să atrageți cât mai mulți susținători care vor dona diverse sume către cauza pentru care veți alerga în 29 mai 2016.

Vă puteți înscrie ca alergători accesând pagina http://maratonsibiu.ro/inscriere-alergator/ sau susținători ai alergătorilor înscriși pentru proiect aici: http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/.

Detalii despre conceptul Semimaratonului organizat de Fundația Comunitară Sibiu pot fi găsite aici: www.maratonsibiu.ro

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus