Joi,
30.03.2023
Cer Senin
Acum
-5°C

Operațiunea ”8 Martie – hărțuiți femeia!”

Operațiunea ”8 Martie – hărțuiți femeia!”

O dată la trei - patru ani, la începutul lunii martie, aproape în toate partidele se pune mână de la mână și se cumpără câteva mărțișoare și flori pentru ”dezmorțirea” de primăvară. E an electoral și ziua de 8 Martie nu putea să nu fie marcată ca o acțiune de partid.

Primiți cu trandafirul?

Liberalii au ieșit în frunte cu tinerii și candidatul lor la funcția de primar, Răzvan Pop, au împărțit trandafiri galbeni în cartierele din Sibiu. Sub campania ”echipa care aduce primăvara” tinerii liberali au arătat cu simpatizează cu 52,97% din electoratul sibian. Femeile. (foto: TNL Sibiu)

12376777_1295812130433609_3961264343847880169_n

Masculii lui Geoană renasc România

PSRO Sibiu. Partidul Social Românesc. Partidul lui Mircea Geoană, ca să priceapă toată lumea, a scos și el în stradă tineretul, la împărțit flori doamnelor și domnișoarelor. ”Nu există prilej mai minunat ca P.S.RO (Partidul Social Romănesc)  să-și exprime deschis, de a  recunoaşte şi susţine rolul important al femeilor în viaţa socială, economică şi politică a ţării. În promovarea şi realizarea idealurilor naţionale, a renaşterii României, P.S.RO. susţine şi propune realizarea relaţiilor din societate pe principiile statului de drept, ale democraţiei constituţionale şi ale justiţiei sociale. P.S.RO. promovează egalitatea şanselor pentru toţi cetăţenii, solidaritatea umană şi valorile familiei”, decretează  preşedintele Organizaţiei Municipale P.S.RO, Gabriel Pițu și preşedintele Organizaţiei Județene P.S.RO, Alexandru Florea. Împreună.

!cid_02da69fc-fed5-48e3-8c98-471c8604bdaf@icloud

Prefectul apolitic o arde pe campanie

Social-democrații s-au retras în schimb într-un cadru restrâns și și-au sărbătorit doar femeile lor. În frunte cu președintele organizației, Ioan Cindrea și cu fostul prefect apolitic, Ovidiu Sitterli, actual candidat politic, le-au vorbit femeilor din partid, strânse grupat într-un restaurant cu hotel, despre primăvară și alegeri. Fața la joc, doamnelor! ”Acum că de vineri sunt prefect demisionar și pot să fiu angrenat în campania electorală și îmi doresc să câștig Primăria Sibiu, cred că cel mai important sprijin pe care pot avea, este cel al dumneavoastră. Și văzându-vă aici pe dumneavoastră, cred că putem câștiga fiecare acolo unde candidăm pozițiile pentru care ne-am depus opțiunea. În aceste două luni și jumătate trebuie să facem tot ce ține de priceperea noastră, de puterea noastră de muncă, pentru a arăta că Sibiul merită o administrație puternică”, le-a spus Sitterli femeilor din PSD Sibiu. (foto: facebook, Sibiul meu)Sitterli 8 martie PSD_foto Sibiul Meu (6)

Ca-n piață. Ia femeie, floare!

Aproape de Piața Cibin, reprezentanții ALDE au ieșit cu masa afară din partid. Pe masă, două găleți cu flori. Pe lângă masă, câțiva membri de partid pândeau femei să le încarce cu plante. Câte una, două de la fiecare. Nu se admite refuz. ”Organizația ALDE a județului Sibiu le dorește tuturor femeilor, atât din județ, cât și din țară, un sincer «la mulți ani» și multă sănătate”, le-a transmis femeilor de pretutindeni, candidatul ALDE la Consiliul Județean Sibiu, Constantin Sofronie.

”La mulți ani!” vă transmitem și noi și vă mulțumim că existați. Anul viitor luna martie este sigură și puteți ieși fără nicio problemă în oraș. Nu e an electoral.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Anti-saşi

Acum 7 ani

Poate va reusi Pop asta sa stranga langa el oamenii de dreapta adevarati din sibiu ca brunchea 100 kg si gilu popa 7 blocuri au facut praf pnl sibiu cu turcana si cazani
Raspunde

geo

Acum 7 ani

Sunt penibili!!!
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

Gretosi,penibili...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus