Miercuri,
28.07.2021
Cer Senin
Acum
21°C

TSTV, gen. Ghiță Bârsan. Celebrul bazin ”de la Revoluție”, reabilitat complet. 4 ani și aproape 7 mil. lei

TSTV, gen. Ghiță Bârsan. Celebrul bazin ”de la Revoluție”, reabilitat complet. 4 ani și aproape 7 mil. lei

Bazinul de beton al fostei UM 01512, folosit în 1989 ca ”închisoare” pentru câteva sute de persoane suspecte de terorism a fost complet renovat și este pregătit de testele tehnice finale.

Generalul prof. univ. dr. Ghiță Bârsan, rectorul Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” a vorbit la Turnul Sfatului TV despre ultimele investiții realizate în unitatea de învățământ. Bazinul care deservește întreaga Garnizoană Sibiu este gata după o investiție de 6,8 milioane de lei și lucrări ce s-au întins pe patru ani. ”Bazinul vechi era energofag, devenise nesigur în exploatare. S-a trecut la o investiție multi-anuală, ce a durat patru ani. Acum e în testare, se fac probe tehnice, iar la sfârșitul lunii va fi predat către Academie și întreaga Garnizoană Sibiu”, a anunțat rectorul AFT.

O altă investiție ce a fost recent finalizată la Academie este o spălătorie modernă ce deservește întreaga garnizoană. ”Este o spălătorie modernă, similară cu ce vedeți în marile magazine. Cred că investiția e una durabilă sunt trei lucrători acolo care deservesc întreaga garnizoană Sibiu”, a mai spus gen. Ghiță Bîrsan. Aici se spală săptămânal 2000 de rânduri de lenjerie.

Întreaga emisiune o puteți urmări aici:

https://youtu.be/f88GSzFDyco

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Săndel

Acum 5 ani

Ne explicați despre ce bazin e vorba?
Raspunde

Spinean

Acum 5 ani

In mijlocul orasului se afla un grup de cladiri vechi, UM 1512 si UM 1606, Academia si Transmisiunile. Sunt ca un rahat cu caciulita; arata foarte urat si strica imaginea orasului. Mai bine de jumatate spatiu nu este folosit de armata pentru ca nu mai are nevoie. In trecut aceste unitati erau la marginea orasului, acum, datorita dezvoltarii, au ajuns in mijlocul lui.
Raspunde

Beni

Acum 5 ani

Niste investitii care miros a D.N.A.... oare cat i-a iesit din afacerea asta?
Raspunde

costy

Acum 5 ani

2-10 2-10 libertate de exprimare P--a
Raspunde

costy

Acum 5 ani

dar "Bazin" inseamna altceva: - crimele comise de militari, elevi si cadre asupra civililor, militienilor, securistilor - executii directe in curtea ATU, grupuri intregi sau individual, zeci de militieni care se refugiasera la comanda si cu acceptul d-lui criminal Dragomir. - atrocitati, batai, infometare, umilinte - steaua d-lui g-ral patata de sange atata timp cat nu recunoaste cele mai sus mentionate - uniformele tinerilor absolventi asemenea patete - imaginea de academie in care s-au produs cele mai infecte crime si atrocitati din revolutia romana - oamenii care au produs crimele sunt la pensie, pensii speciale de la 3500 de ron net in sus etc etc Se impune mutarea acestei institutii ATU in afara orasului, pt sibieni inseamna oricum groaza, la ceea ce au fost in stare sa faca in oras in timpul revolutiei din 89!
Raspunde

Misu

Acum 5 ani

Mama.. cati prosti isi dau aici cu parerea..
Raspunde

Cristi

Acum 5 ani

@ misu ia spune maestre cati militieni, deci sincivilinai ciuruit la revolutie ? Pensia AIA nemeritata ce zice?
Raspunde

claudia

Acum 5 ani

http://www.turnulsfatului.ro/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus