Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Mitropolitul Ardealului despre atacatorii din Bruxelles: „Ei nu au un Dumnezeu”

Mitropolitul Ardealului despre atacatorii din Bruxelles: „Ei nu au un Dumnezeu”

Mitropolitul Ardealului Laurențiu Streza a anunțat că joi, în toate bisericile ortodoxe din Transilvania preoții se vor ruga pentru victimele atentatelor de la Bruxelles. Miercuri seara s-a ținut un moment de reculegere într-o biserică din municipiul Sibiu, unde Mitropolitul Ardealului a conferențiat despre Postul Paștelui. Mitropolitul Ardealului le-a spus credincioșilor că „și noi ne aflăm în același pericol" cu restul lumii unde au avut loc atentate teroriste, el adăugând că autorii acestor crime „nu au niciun Dumnezeu", pentru că „nu există un Dumnezeu care să omoare".

„Vreau să ne exprimăm în mod liturgic compasiunea față de tragedia de la Bruxelles. Întâi de toate, indiferent ce se întâmplă, unde se întâmplă, dacă se pierd vieți, cu atât mai mult mai multe vieți, e o durere pentru toată lumea. În momentul în care lucrul acesta se face printr-un atentat, (...) acei oameni, ei nu în numele lui Dumnezeu, nu există un Dumnezeu care să omoare. Nu știu ce Dumnezeu au ei. Ei nu au un Dumnezeu", a declarat Mitropolitul Ardealului, potrivit Agerpres.
Mitropolitul Laurențiu Streza a anunțat că joi, zi de doliu național în România, în toate bisericile din Mitropolia Ardealului vor fi pomeniți cei decedați în atentatele de la Bruxelles.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus