Sâmbătă,
24.07.2021
Cer Senin
Acum
19°C

Premieră la TNRS. Vineri se joacă „De unde vine durerea?”

Premieră la TNRS. Vineri se joacă „De unde vine durerea?”

Sala festivă a Bibliotecii Astra devine scenă pentru studenții Departamentului de Artă Teatrală care vor juca în premieră spectacolul „De unde vine durerea?”. Spectacolul va avea loc vineri, 25 martie și va începe de la ora 19.00.

Dintr-o combinație de dragoste, umor, fantezie, suferință și onestitate, rezultă „De unde vine durerea?", care este o piesă formată din zece scene. Fiecare scenă prezintă o poveste mistică, ce nu are nevoie de efecte speciale pentru a-și dovedi frumusețea. Spectacolul este o lecție de viață, care îndeamnă spectatorul la meditație și, de asemenea, îl încurajează să facă o schimbare. Oameni sinceri, care vorbesc din inimă, tristețe mascată in fraze amuzante, reîntoarcerea la dragoste sau căutarea drumului bun, toate acestea pornind de la un mix de sentimente profund contrastante, ce au ca rezultat o renaștere atât a spectatorului, cat și a a actorului.

„Alături de personajele interpretate de studenții Departamentului de Artă Teatrală din Sibiu, vom călători într-o lume în care oamenii sunt purtători de suflete curate, în care valoarea cuvintelor este reală și micile plăceri ale vieții sunt într-adevăr motive de a zîmbi, iar noi, împreună cu ei, vom reuși să redevenim sinceri cu noi înșine și cu cei din jur”, spune Maria Popovici, din partea teatrului sibian.

Distribuția spectacolului este formată din Ioana Cosma, Valeriu Iarca, Raluca Ivan, Oana Marin, Alexandra Mihalcea, Andreea Moșoiu, Fabiola Petri, Ștefan Tunsoiu, Iustinian Turcu și Claudiu Urse.

Prețul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus