Vineri,
03.12.2021
Innorat
Acum
3°C

Dan Fleșeriu, înaintea confruntӑrii de la Cluj: ”Trebuie sӑ nu le mai permitem agresivitatea din apӑrare”

Dan Fleșeriu, înaintea confruntӑrii de la Cluj: ”Trebuie sӑ nu le mai permitem agresivitatea din apӑrare”

CSU Sibiu disputӑ, în aceastӑ searӑ, un meci important din prima grupӑ valoricӑ, împotriva formaţiei U-BT Cluj-Napoca. Meciul va avea loc la Cluj, de la ora 19:00, și nu va fi televizat.

Înaintea confruntӑrii, ”galben-albaștrii” au moralul ridicat și sperӑ sӑ se întoarcӑ la Sibiu cu o victorie, care i-ar menţine în cursa pentru locul 5, înainte de play-off.

Clujul joacă după un meci în care au pierdut, dar noi mergem încrezători că vom face un meci bun. Sperăm să ni se alăture și Kevin (n.r. Octavian Popa Calotă), pentru ca rotația noastră de bază să fie mai lungă și astfel să facem un meci mai bun și, de ce nu, să obținem și un rezultat pozitiv”, a spus Georgian Păun.

”Cred că cei de la Cluj vor da maximul în meciul de mâine pentru a-și mai recupera din imagine, după ce au pierdut atât de tare cu Steaua. Noi trebuie să ne continuăm seria de jocuri bune, să nu mai avem inconstanța pe care am avut-o cu Oradea, și sperăm că va fi un meci frumos. Va trebui să nu le mai permitem să facă atât de multe recuperări ofensive, așa cum au făcut în meciul de la noi acasă, atunci când au câștigat. De asemenea, va trebui să încercăm să nu le mai permitem agresivitatea din apărare, să jucăm rapid, și să fim constanți pe toată perioada meciului. Spun acest lucru pentru că în meciul trecut am avut o cădere în sfertul trei, iar aceasta ne-a constat până la urmă meciul. În continuare avem accidentări, dar mergem mai departe cu ele, așa cum am făcut și în ultimele trei meciuri, și sperăm că cei din teren vor face maximul posibil”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.
În partidele anterioare, CSU a câștigat meciul din returul primei faze, scor 66-65, Clujul reușind două victorii: în turul primei faze, scor: 77-74 și cu 76-65, în turul fazei a doua a campionatului. Partida de miercuri nu va fi televizată. În următoarea etapă, CSU Atlassib Sibiu primește vizita celor de la SCM U Craiova, duminică, 3 aprilie, de la 19:45.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus