Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Sebastian Ghiță:  președintele Iohannis este în pragul demisiei

Sebastian Ghiță:  președintele Iohannis este în pragul demisiei

Deputatul Sebastian Ghiță le-a cerut astăzi colegilor săi parlamentari să respingă cererile DNA de reținere și arestare preventivă formulate pe numele său. Deputatul susține că Legislativul este supus unei presiuni uriașe, iar arestarea este folosită ca instrument modern de tortură pentru a obține noi denunțuri. Ghiță a adăugat că cei mai importanți lideri politici ai țării au dosare sau li se pregătesc. "Vreau să vă spun adevărul. Trăim astăzi într-o Românie în care președintele Klaus Iohannis este în pragul demisiei din cauza unui posibil dosar pe care, cumva, soția sa îl poate avea. Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, e amenințat pe surse cu dosare și percheziții la foștii colaboratori. Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, are două dosare în lucru. Foști prim-miniștri ai României au fost arestați, au dosare sau au dosare în lucru. Procurorul general a fost demis cu un dosar. Șefi de servicii de informații au dosare, șefii tuturor partidelor din România sunt în instanță sau au dosare, inclusiv Vasile Blaga și Alina Gorghiu. Șefii tuturor instituțiilor media au dosare. Mii de medici, de profesori, de oameni de afaceri și funcționari au dosare. Mii de firme românești au fost distruse cu dosare. Care este rezultatul? România a pierdut 5 miliarde de euro din bani europeni", a susținut deputatul, citat de Agerpres.

Deputaţii urmează să voteze astăzi asupra solicitării DNA de reţinere şi arestare a deputatului PSD Sebastian Ghiţă, împotriva căruia procurorii au formulat şapte capete de acuzare, printre care dare de mită şi trafic de influenţă.

Surse Mediafax susțin că deputatul Sebastian Ghiţă s-a înscris, vineri, în UNPR. În noiembrie anul trecut, după alegerile prezidenţiale pierdute de Ponta, Sebastian Ghiţă a demisionat din PSD, după ce afirmase că este momentul ca Ion Iliescu să se retragă şi că ar trebui şi ca toţi cei cu probleme să fie suspendaţi din partid, enumerându-i pe Mazăre, Constantinescu, Duicu, Pendiuc, Mocanu, Hrebenciuc.

Foto: Mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

cetateanul

Acum 8 ani

Deci Ghita traieste pe acel taram unde oameni profesionisti, " de bine" sunt loviti de lupta anticoruptie pe nedrept si nejustificat din punct de vedere al faptelor lor! Cu alte cuvinte lupta anticoruptie e o " ciuma", o plaga ce trebuie stopata de catre patrioti. Avand in vedere ca d-nul Ghita este patron al unui trust de presa central " necumparat" de Iohannis- cum era un comentariu naiv pe TS in zilele trecute, deducand logic semnificatia discursului halucinant din Parlament, probabil ca se va produce o dezlantuire de forte anti- Iohannis ( identificat astfel cu sustinatorul absurdei anti-coruptii) pana cand acesta isi va da demisia, lovit tocmai de lupta anti-coruptie. Si noi d-nule Ghita, aia micii, cetatenii, aia de platim taxe si impozite statului,unde suntem in aceasta ecuatie??? Ca noi ne-am saturat sa fim furati...
Raspunde

anonim

Acum 8 ani

De 20 de ani se tot invart prin partide unii si aceeasi, adica cei care au dosare astazi! Au facut ce au vrut; au dat legi ptr a se folosi ei de ele, au adunat averi uriase si mi se pare corect ca toti acei ce nu-si pot justifica averile sa li se confiste si sa fie judecati.Dar se pare ca mai vor 20 de ani caci nu le este destul! de asta li se infunda !DE LACOMI!
Raspunde

m

Acum 8 ani

Afaraaa. Faceti loc oamenilor cinstiti. Suntem cativa care am muncit pe branci, avem tot ce ne trebuie financiar si ne-ar cam placea sa Intram in politica (deci pe bani mai putini) sa ajutam tara asta. In consecinta DNA e prea bland. Trebuie sa va stearga de pe fata politicii, parazitilor.
Raspunde

babau

Acum 8 ani

Schimbați constituția cu cea a răposatului ceausescu și o sa vedeți curatenie 99% închisoare pe viata ...și din averile lor confiscate sa se construiască fabrici ,industrie ,autostrăzi ,impadurire etc de am avea un popor unit am depăși SUA din urma
Raspunde

dt1961

Acum 8 ani

„Ghita” din cate stiu eu vine de la Gheorghe. Ori acest nume (prin excelenta) in majoritatea bancurilor si pamfletelor create de popor este tot timpul cel de pe locul doi. Adica cei care au acest nume sunt cam „prostani” pe langa cei care poarta numele Ion.(imi cer scuze fata de toti cei care poarta numele Gheorghe dar, din pacate nu sunt eu autorul tuturor bancurilor, romanesti). Deci, bade Ghita! Prin excelenta, numele Johanis nu este in nici un caz diminutiv al lui Gheorghe, asa ca, chiar in caz ca este „in pragul demisiei” iti este oricum superior chiar si prin ce am aratat mai sus. In rest, pentru mine si pentru majoritatea cetatenilor acestei tari , tu esti o javra de sugaci care ai inghitit tone de smarcuri si ti-ai facut bataturi la coate si la genunchi pentru a acumula oarece avere ilegala , iar acuma, dupe ce in sfarsit ai ajuns sa-ti faca si tie oarece sex oral niste resapate zugravite si „chituite” peste tot crezi ca detii marile secrete ale umanitatii. Daca ai avea catusi de putina gandire pozitiva, ai pleca si te-ai tot duce pana unde si-a pierdut dreaqu palaria impreuna cu toti cei pe care i-ai mentionat mai sus. Zau ca nu ar simti nimeni lipsa.
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Ar fi bine ca TOTI sa se duca dintre politicienii nostri in frunte cu Johannis care a acumulat averea sa tot prin ilegalitati. Sa se duca TOTI cum spui unde si-pierdut dreacu palaria. Johannis pe linga faptul ca este mut, prost si tantalau, egoist, in sensul, lui si la Carmen sa-i mearga bine, in rest potopul, este un hot ca si toti ceilalti politicieni. De aia l-au luat PNL-ul la ei, ca-i un penal de-al lor. PSD-ul lui Ghita, este aceiasi hotie ca si PNL-ul lui Johannis.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus