Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Un șofer băut, cu permisul suspendat pentru consum de alcool, a băgat cinci oameni în spital

Un șofer băut, cu permisul suspendat pentru consum de alcool, a băgat cinci oameni în spital

Cinci persoane au fost transportate la spitalul din Sibiu în urma unui accident care a avut loc luni seara pe Drumul Naţional 1, în localitatea Scoreiu din judeţul Sibiu, şoferul vinovat fiind băut şi având permisul suspendat de duminică, tot pentru alcool, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Luciana Lazăr, accidentul de pe Drumul Naţional 1, din localitatea Scoreiu (jud. Sibiu), în urma căruia cinci persoane au fost rănite, a fost provocat de un bărbat de 63 de ani, în stare de ebrietate, acesta având permisul suspendat încă de duminică, după ce, tot băut, a pătruns pe contrasens şi a lovit o maşină parcată.

„Accidentul s-a produs pe fondul stării de ebrietate a şoferului, care avea 0,69 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Într-o curbă, acesta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus. Cinci persoane au fost rănite. Şoferul vinovat de producerea accidentului avea permisul reţinut întrucât era cercetat penal după ce, duminică seara, în timp ce circula în stare de ebrietate, cu o alcoolemie de 0, 81 mg/ alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar pe partea stângă a sensului său de mers”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.
La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Bianca Săbău, a declarat că toate cele cinci victime au fost preluate de ambulanţe SMURD, fiind conştiente şi au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu pentru continuarea investigaţiilor medicale.

Sursa foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

un cititor

Acum 7 ani

Impuscati-l ! Asa un specimen nu are ce sa caute printre oameni !!!
Raspunde

dancp

Acum 7 ani

cine e si cxe masimna are sa ne ferim de el pentru ca va continua iar militia si judecatorii il vor lasa liber
Raspunde

Cici Namol

Acum 7 ani

5 cu el, stiu eu cine e! Masina e cam praf, cred ca ramane la bicicleta!
Raspunde

jonyjon

Acum 7 ani

SB37CLA - Ford Fiesta (https://www.facebook.com/isusibiu/posts/613808182121551?pnref=story)
Raspunde

jonyjon

Acum 7 ani

Celalalt accident e aici https://www.facebook.com/groups/InfoTraficSibiu/permalink/787702794693797/?pnref=story
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus