Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
1°C

“Hai vino iar în gara noastră mică…”,  la Semimaraton 2016

“Hai vino iar în gara noastră mică…”,  la Semimaraton 2016

După ce anul trecut echipa de voluntari ai Asociației Prietenii Mocăniței a reușit să repornească mocănița pe linia îngustă dintre Cornățel și Hosman, în 2016 vrea să recondiționeze interiorul gării. Pentru a strânge fondurile necesare, asociația a înscris proiectul la Semimaraton Sibiu 2016, din 28 mai.

Asociația își propune să recondiționeze interiorul gării din Cornățel pentru a-l pune la dispoziția turiștilor la evenimente și să restaureze instalația de alimentare din turnul de apă, pentru locomotivele cu abur.

Țelul nostru este să readucem la viață mocănița Sibiu-Agnita, pentru a dezvolta durabil prin turism Valea Hârtibaciului. În 2013 ne-ați ajutat să recondiționăm primul vagon al mocăniței, în 2014 și 2015 să reparăm calea ferată și să organizăm un tren cu abur, iar acum vă cerem să alergați și să ne susțineți pentru reabilitarea clădirilor și instalațiilor mocăniței”, spun reprezentanții asociației.
Pentru a susține proiectul trebuie să vă înscrieți ca alergători pentru “Hai vino iar în gara noastră mică…” , iar apoi să încercați să atrageți cât mai mulți susținători care vor dona diverse sume către cauza pentru care veți alerga.

Vă puteți înscrie ca alergători accesând pagina http://maratonsibiu.ro/inscriere-alergator/ sau susținători ai alergătorilor înscriși pentru proiect aici:http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/.

Detalii despre conceptul Semimaratonului organizat de Fundația Comunitară Sibiu pot fi găsite aici.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus